Redactia.ro
Home » Monden » Această vedetă susține că nu folosește Photoshop și că formele sale sunt reale! Cum arată femeia cu cea mai spectaculoasă siluetă

Această vedetă susține că nu folosește Photoshop și că formele sale sunt reale! Cum arată femeia cu cea mai spectaculoasă siluetă

GALERIE FOTO (5) Această vedetă susține că nu folosește Photoshop și că formele sale sunt reale! Cum arată femeia cu cea mai spectaculoasă siluetă

Oamenii sunt și acum șocați de apariția acestei vedeta care a dat peste cap tot ce se credea despre siluetă. Femeia are un corp de invidiat și refuză să folosească Photoshop, susținând că este naturală 100%. 

Această vedetă susține că nu folosește Photoshop și că formele sale sunt reale! Cum arată femeia cu cea mai spectaculoasă siluetă

Anastasiya Kvitko este una dintre cele mai apreciate și urmărite vedete din întreaga lume. Rusoaica stabilită în Miami a devenit cunoscută datorită formelor sale de invidiat, fiind în categoria surorilor Kardashian.

Rusoaica are 12,2 milioane de urmăritori pe contul său de Instagram și este una dintre persoanele publice de la care fanii așteaptă cu sufletul la gură să apară postări. De fiecare dată fotografiile sale sunt apreciate de zeci de mii de utilizatori. Aceasta nu se sfiește deloc să-și pună corpul în evidență și deseori apre în ținute sexy și atrăgătoare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AK (@anastasiya_kvitko)

De curând, Anastasiya le-a aprins imaginația fanilor cu un model de bikini de culoare albă, care i-a scos în evidență talia de viespe. Costum pare cam mic pentru formele sale voluptoase, lăsându-i la vedere bustul, dar se pare că asta a fost și intenția modelului. Fotografia a adunat aproape 200.000 de like-uri și mii de comentarii.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AK (@anastasiya_kvitko)


Încă de când a ajuns în atenția publicului, Anastasiya afirmă că formele ei sunt 100% naturale și că arată atât de bine pentru că petrece mult timp în sala de fitness. Formele ei sunt imposibil de trecut cu vederea: 96-63-107 fiind rețeta succesului său.

VEZI MAI MULTE FOTOGRAFII CU ANASTASIYA ÎN GALERIA FOTO.

Anastasiya Kvitko a fost comparată deseori cu Kim Kardashian

Anastasiya Kvitko lucrează ca model încă de când era mică și este o adevărată vedetă pe Instagram, acolo unde are peste 12 milioane de urmăritori. Conștientă de atuurile fizice pe care le are, Anastasiya afirma, în urmă cu ceva timp, că nu îi place să fie comparată cu Kim Kardashian, despre care spunea că nu este mai presus ca ea.

”Arăt mult mai bine decât Kim Kardashian. Silueta mea este naturală și nu mi-am făcut nicio intervenție estetică la nivelul feței”, a explicat Anastasiya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AK (@anastasiya_kvitko)


Mulți dintre admiratorii tinerei susțin că Anastasiya este mult mai senzulă, mai delicată și mai naturală decât Kim Kardashian.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: