Redactia.ro
Home » Știri » Acest bărbat își plimbă porumbelul în lesă! Pasărea Bobbi doarme în barba lui

Acest bărbat își plimbă porumbelul în lesă! Pasărea Bobbi doarme în barba lui

GALERIE FOTO (4) Acest bărbat își plimbă porumbelul în lesă! Pasărea Bobbi doarme în barba lui

Într-o după-amiază rece de ianuarie, în Roarth Park din Cardiff, Marea Britanie, o întâmplare neobișnuită a atras atenția unei familii. Philip Weston-Thomas, în vârstă de 42 de ani, împreună cu soția sa Rebecca și fiica lor adolescentă, s-au plimbat prin parc. În timp ce se bucurau de aerul proaspăt, ochii atenți ai fiicei lor au remarcat un pui de porumbel aflat într-o situație disperată. Iată detaliile!

Acest bărbat își plimbă porumbelul în lesă

Fără ezitare, Philip s-a grăbit să ofere ajutor micului porumbel. Salvarea sa nu a fost doar un gest de bunătate, ci a marcat începutul unei legături deosebite între acest bărbat din Marea Britanie și pasărea pe care familia l-a numit Bobbi. Porumbelul Bobbi nu era doar un simplu animal de companie pentru familia Weston-Thomas. Inițial, intenția lor a fost să-l îngrijească și să-l elibereze înapoi în sălbăticie. Cu toate acestea, destul de repede au observat că Bobbi s-a atașat de ei într-un mod special.

Philip și Rebecca, ambii profesioniști medicali, au făcut tot posibilul pentru a-l îngriji pe micul Bobbi. Inițial, au fost îngrijorați că starea sa precară ar putea pune în pericol viața pasării. Cu toate acestea, după doar 24 de ore, Bobbi și-a revenit și a început să-și arate personalitatea și afecțiunea față de familia care i-a oferit salvarea. Decizia de a-l păstra pe Bobbi în familie a fost luată în urma unei legături puternice ce s-a format între porumbel și familia Weston-Thomas. Bobbi a devenit o parte integrantă a vieții lor de zi cu zi, participând la activitățile lor și bucurându-se de compania lor în mod evident.

Pasărea Bobbi doarme în barba lui

Un aspect amuzant al vieții lui Bobbi în familia Weston-Thomas este plimbarea sa în lesă și somnul său în barba lui Philip. Este o imagine demnă de văzut, un porumbel fericit și relaxat, înconjurat de afecțiunea și grijile familiei sale umane.

„Planul inițial a fost să ne asigurăm că este sănătos și apoi să îl ducem înapoi și să îl eliberăm. Ne-am dat seama foarte repede că este încă un pui. Ne-am gândit să căutăm o asociație pentru păsări care să îl preia, dar Bobbi a început să se atașeze de familie, în special de fiica mea – și am decis să-l păstrăm și să avem grijă de el. El este relativ independent, dar cred că ne vede ca pe stolul lui”, a declarat Philip Weston-Thomas, pentru tabloidul britanic Daily Mail.

Mai mult decât un simplu animal de companie, Bobbi este considerat acum membru al familiei. El zboară nestingherit prin casă, își poartă „pantaloni” special concepuți pentru a acționa ca un scutec, și își petrece nopțile în cușca sa, în siguranța călduroasă a căminului său. Philip și familia sa au adaptat cu grijă rutina lor zilnică pentru a se potrivi nevoilor lui Bobbi. De la plimbările în lesă la mesele de familie și chiar la călătoriile cu mașina, Bobbi este mereu alături de ei, aducând o notă de bucurie și iubire în fiecare moment.

„Îi punem mâncare afară și îl lăsăm să facă ce vrea în casă”, a afirmat Philip. „Ne asigurăm că are apă și un vas în care să se scalde, pentru că porumbeilor le place să se mențină curați. Noaptea, Bobbi doarme în cușca lui. Când mergem undeva cu mașină, el stă numai pe umărul meu, fie că sunt pasagerul sau șoferul în acea zi”, a mai spus bărbatul.

Povestea lui Bobbi și a familiei Weston-Thomas demonstrează puterea legăturii dintre om și animal. Ceea ce a început ca un act de compasiune s-a transformat într-o prietenie și o relație deosebită, arătând lumii întregi că iubirea și grijile nu cunosc limite, indiferent de specie.

Sursa foto: Daily Mail

Astfel, Bobbi nu este doar un simplu animal de companie pentru familia Weston-Thomas, ci un membru integral al familiei lor. Adaptându-și cu grijă rutina zilnică pentru a se potrivi nevoilor porumbelului, familia îl integrează pe Bobbi în toate aspectele vieții lor. De la plimbări în lesă și participarea la mesele de familie până la călătoriile cu mașina, Bobbi este mereu alături de ei, aducând o notă de bucurie și iubire în fiecare moment.

Într-o lume în care legăturile umane sunt adesea puse la încercare, povestea lui Bobbi și a familiei Weston-Thomas servește ca un exemplu convingător al puterii și frumuseții legăturii dintre om și animal. Această relație specială nu numai că aduce bucurie și satisfacție ambelor părți implicate, dar demonstrează și că compasiunea și grijile pot construi poduri puternice între diferite specii, aducând lumii întregi un sentiment de unitate și înțelegere.

Sursa foto: Daily Mail

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: