Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Acest student a crezut că a primit un pachet cu bunătăți, dar a avut cea mai neplăcută surpriză. Ce a găsit în cutia primită de la părinții săi l-a lăsat fără cuvinte

Acest student a crezut că a primit un pachet cu bunătăți, dar a avut cea mai neplăcută surpriză. Ce a găsit în cutia primită de la părinții săi l-a lăsat fără cuvinte

GALERIE FOTO (3)

Una dintre cele mai mari bucuri ale perioadei studenției este, fără doar și poate, pachetul primit de acasă de la părinți. Pentru cei mai mulți dintre tineri, timpul petrecut departe de casă este foarte dificil, iar bunătățile pregătite cu dragoste de mama le lipsesc cel mai mult. Cei mai mulți au parte de asemenea bucurii din partea familiei, însă nu toți sunt la fel de norocoși. Spre exemplu, acest student din București a avut parte de o surpriză foarte neplăcută atunci când a deschis pachetul pregătit de părinții săi. 

Întâmplarea pe care urmează să o prezentăm este din primul an de studenție al unui tânăr din provincie. Abia ajunsese la București și era foarte încântat de viața de la cămin, iar părinții l-au anunțat într-una din zile că va primi un pachet pe care trebuie să îl ridice de la gară.

Chiar dacă nu era plecat de mult timp de acasă, simțea deja dorul pentru preparatele pregătite de mama sa. Deja se gândea ce bunătăți va găsi în pachet, mai ales că părinții săi nu au vrut să-i dea niciun indiciu legat de conținutul acestuia.

Când a ajuns la Gară, a descoperit cu încântare că primise o cutie mare și destul de grea, care în imaginația sa era plină cu mâncare gustoasă și multe alte asemenea delicatese. S-a grăbit să ajungă cât mai repede înapoi la cămin, acolo unde urma să împartă bucuros cu colegii săi, după cum e obiceiul, din bunătățile primite.

Ce a găsit în cutia primită de la părinții săi l-a lăsat fără cuvinte

Părinții săi se pare că au intenționat să-l învețe pe tânăr o lecție importantă, așa că conținutul pachetului nu era cel așteptat de fiul lor. Poate că au vrut să-i facă o glumă, însă tânărul a rămas fără cuvinte în momentul în care a deschis cutia.

Acolo nu se afla nimic altceva decât gunoi și câteva ambalaje, fapt ce l-a neliniștit teribil. Nu înțelegea de ce părinții săi au decis să-i facă o asemenea surpriză neplăcută, mai ales că relația dintre ei era una destul de bună.

În cele din urmă, misterul a fost elucidat. Pe lângă rămășițele primite de acasă, studentul a descoperit și un bilet scris de mână, cu un mesaj scurt. Pachetul primit trebuia să fie o lecție pentru el, deoarece înainte să plece din căminul părinților săi nu își lăsase camera în ordine. Astfel, curățenia a fost făcută, iar ultima lui sarcină a fost să ducă gunoiul adunat, care acum era în fața sa.

„Ai uitat sa iti faci curat in camera inainte sa pleci. Te rog sa duci gunoiul”, era scris pe bilețel.

Deși inițial a fost supărat pe părinții săi pentru gluma lor, în cele din urmă tânărul a văzut cât de amuzantă este situația. A postat întreaga întâmplare pe rețelele de socializare, iar prietenii și cunoscuții săi i-au împărtășit sentimentul de uimire. Niciunul dintre ei nu a trecut printr-un asemenea incident, fapt pentru care au fost destul de recunoscători. Mai mult, studentul a recunoscut că și-a învățat lecția, așa că nu va mai pleca niciodată de acasă dacă nu a făcut în prealabil curat în camera sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: