Redactia.ro
Home » Știri » Acești doi bătrâni își beau cafeaua, la balcon, în fiecare dimineață. Vecinii sunt impresionați

Acești doi bătrâni își beau cafeaua, la balcon, în fiecare dimineață. Vecinii sunt impresionați

De ce stau cei doi batrani la balcon

Doi bătrâni dintr-un cartier din Capitală impresionează cu gestul lor. Ei ies la balconul apartamentului unde locuiesc și, în fiecare dimineață, își beau cafeaua împreună.

Acești doi bătrâni își beau cafeaua, la balcon, în fiecare dimineață. Vecinii sunt impresionați

De optsprezece ani, cei doi bătrâni ies la balcon și își beau cafeaua împreună.Vecinii i-au observat și au rămas plăcut surprinși de ei. Așadar, au decis să le facă publică povestea pe rețelele de socializare.

Ar putea fi o imagine cu floare şi în aer liber

Foto: Facebook Veronica Soare

”Undeva, într-un cartier din București, în fiecare dimineață, un domn și o doamnă își beau cafeaua împreună, pe balcon.Ioana mea s-a mutat aici acum optsprezece ani, i-a văzut de-atunci.In fiecare dimineață. Nu vreau să romanticizez, nu spun că în ăștia optsprezece și toți cei dinainte n-au avut divergențe, supărări sau probleme. Vreau doar să spun că undeva, într-un balcon din București, un domn și o doamnă își beau cafeaua împreună. În fiecare dimineață. Undeva, într-un univers al celor care mai cred, asta trebuie să însemne ceva. În fiecare dimineață. Azi i-am prins și eu. Hai bună dimineața la cafea! 🧡, a relatat unul dintre vecinii bătrânilor, pe facebook.

Mesaje de apreciere la adresa bătrânilor din imagine

Internauții au lăsat doar mesaje de apreciere la adresa bătrânilor: ”Asa erau bunicii mei. Aveau un ritual al cafelei doar al lor. De primavara pana toamna beau cafeaua pe balcon. Cat au fost impreuna ❤️☕️/Așa fac și părinții mei. În fiecare dimineață îi găsesc pe-amândoi la cafea, pe terasă, „pun țara la cale”. Și au avut, crede-mă, divergențe cu tot felul de nuanțe, mai dure sau mai blânde. Dar le-au depășit. 😉 Cum era vorba aia? Oamenii care repară, nu schimbă/Mama și tata de 32 de ani sunt tot așa 😍 Acum cand mai merg acasa bem cafea toti 5 (+sora mai micută și soțul meu) 🙂/A durat un pic pana am schimbat mentalitatea “balcon-depozit” in “balcon-spatiu de relaxare”. Acum, eu cu al meu, avem spatiul dorit! ☀️☕️”, sunt o parte dintre reacții.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: