Redactia.ro
Home » Știri » Povestea emoționantă a doi bătrâni căsătoriți de 70 de ani. Au murit la trei zile distanță din cauza COVID19

Povestea emoționantă a doi bătrâni căsătoriți de 70 de ani. Au murit la trei zile distanță din cauza COVID19

GALERIE FOTO (3) Povestea emoționantă a doi bătrâni căsătoriți de 70 de ani.

Povestea emoționantă a doi bătrâni căsătoriți de 70 de ani. Coronavirusul continuă să facă victime peste tot în lume, lăsând familii îndurerate. Povestea a doi bătrâni căsătoriți de 70 de ani a înduioșat o lume întreagă, după ce aceștia au fost surprinși în timp ce se țineau de mână pe patul de spital, pentru ultima oară. Din nefericire, ambii au murit din cauza coronavirusului. Însă, ceea ce ne-a demonstrat această poveste este faptul că, moartea poate fi finalul vieții, dar nu și finalul unei relații de dragoste.

Povestea emoționantă a doi bătrâni căsătoriți de 70 de ani. Au murit la trei zile distanță din cauza COVID19

Povestea emoționantă a doi bătrâni căsătoriți de 70 de ani.  Pandemia de coronavirus a schimbat vieți și a ucis milioane de oameni în întreaga lume. Cu toate astea, dragostea a doi bătrâni din Anglia este o adevărată lecție pentru toți dintre noi. Povestea lor de iubire a devenit cunoscută peste tot în lume. Margaret și Derek Firth, amândoi în vârstă de 91 de ani, s-au stins din viață la Spitalul General Trafford, Anglia.  Cei doi au locuit în Partington, fiind iubiți de la vârsta de 14 ani. Margaret a fost internată inițial la spitalul Wythenshawe, dar ulterior a fost transferată la Trafford. După câteva zile, Derek a fost și el internat la spitalul din Wythenshawe, dar a cerut să fie mutat la Trafford, pentru a fi alături de soția sa, aflând că nu are multe șanse de supraviețuire.

Momentul revederii celor doi a fost de-a dreptul emoționant și imortalizat de fiica acestora, Barbara. Femeia a spus că în momentul în care mama sa l-a văzut pe Derek, l-a întrebat unde a fost până acum. Cei din jur au observat că starea de sănătate a lui Margaret părea să se îmbunătățească după ce și-a revăzut soțul. „A fost un moment destul de trist, dar a fost cu adevărat minunat că au fost amândoi acolo împreună.”, a declarat fiica celor doi. Imaginea în care cei doi se țin de mână pe paturile de spital a devenit viral în mediul online, după ce fiica lor a postat-o pentru a afla întreaga lume povestea de dragoste a părinților ei.

Derek și Margaret se tin de mana pe patul de spital

Derek și Margaret s-au văzut pentru ultima oară!

Din păcate, virusul nemilos le-a luat viața celor doi soți. Derek s-a stins pe 31 ianuarie,după ce a fost infectat cu COVID19,  iar Margaret a murit trei zile mai târziu. Barbara a povestit modul în care tatăl său a cerut să fie transferat la spitalul unde se afla soția sa. Potrivit acesteia, medicii au contactat-0 și i-au spus că mama ei este agitată și vrea să vadă pe cineva. Fără să stea pe gânduri, Derek a cerut să fie transferat lângă soția sa.  După ce și-a pierdut ambii părinți, Barbara, în vârstă de 50 de ani, le-a mulțumit personalului spitalului, care a permis vizita părinților înainte ca aceștia să moară.

Margaret si Derek

Margaret și Derek s-au căsătorit în mai 1950, și au locuit ani buni în Partington. Aceasta a lucrat ca agent de curățenie la școala Broadoak din Trafford, în timp ce Derek a fost măcelar. Cei doi au avut cinci copii, iar mai târziu au avut 11 nepoți și patru strănepoți. Femeia a spus că părinților săi le-a plăcut să călătorească și să cunoască persoane noi. „Le-a plăcut să se distreze și să profite la maximum de viață”, a spus Barbara. Margaret și Derek au sărbătorit anul trecut 70 de ani de căsătorie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: