Redactia.ro
Home » Monden » Acneea, o problemă severă pentru vedetele din România. Au avut fața distrusă

Acneea, o problemă severă pentru vedetele din România. Au avut fața distrusă

Andreea Mantea

Mai multe vedete din România s-au confruntat cu problema acneei. Printre ele se numără: Andreea Mantea, Elena Ionescu sau Raluk. La unele a fost atât de severă, încât acum au rămas cu cicatrici pe întreaga față. Cum au reușit, în cele din urmă, să scape de această problemă?

Acneea, o problemă severă pentru vedetele din România. Au avut fața distrusă

Acneea este unul dintre inamicii neplăcuți pentru tenul nostru. Mai multe vedete din România au avut fața plină de coșuri, printre care și Andreea Mantea, Raluk și Elena Ionescu. Aceasta din urmă a avut o acnee atât de severă încât acum a rămas cu cicatrici pe întregul chip, informează ciao.ro. Totuși, cum au reușit cele trei să remedieze problema?

Andreea Mantea a dezvoltat acnee din cauza unor probleme hormonale și cu greu a scăpat de ea. A mers prin cabinetele multor medici, iar la un moment dat a început să-și dea cu mir în speranța că tenul își va reveni. În cele din urmă, a descoperit ozonoterapia, care a dat roade.

Image result for andreea mantea cosuri

„Fac parte dintre persoanele care au avut și au acnee. A fost o perioadă foarte grea, am avut anumite probleme hormonale…  Efectiv, mi s-a umplut fața de coșuri, coșuri imense. Cei care au avut probleme știu ce vorbesc. Coșuri dureroase care mă mâncau, pe care pur și simplu voiam să le rup, să le ard, să le tai… orice. O perioadă cruntă din viața mea. Am încercat tot felul de tratamente, am mers pe la toți doctorii, îmi dădeam chiar și cu mir…De curând au început să-mi apară  din nou. M-am speriat foarte tare. Am zis stop, nu vreau să mai trec prin asta. (…) În acea perioadă m-a ajutat mult ozonoterapia”, a povestit Andreea Mantea pe canalul său de YouTube în urmă cu ceva timp.

Image result for andreea mantea nemachiata

Raluk: ”De problema asta nu voi scăpa toată viaţa”

Raluka s-a confruntat cu multe răutăți din partea fanilor, care îi făceau observație pe rețelele de socializare, că are acnee. Cu timpul, a mers la medic și așa a început să ia niște pastile și să urmeze tratamente cosmetice speciale. Astfel, a scăpat de coșuri.

Image result for raluka cosuri

„M-am chinuit ceva, dar până la urmă am reuşit să scap de probleme. Am urmat mai multe tratamente, dar niciunul nu părea să funcţioneze. Până la urmă am descoperit un medic dermatolog care a ştiut exact se să îmi facă pentru a scăpa de coşuri. Am urmat un tratament cu pastile, pentru că este nevoie şi de o <<curăţare>> la interior, dar şi tratamente cosmetice speciale. De problema asta nu voi scăpa toată viaţa, dar o pot ţine sub control. Merg constant la cosmetică şi am grijă mereu ce produse folosesc. Am grijă să mă demachez imediat şi încerc să las tenul să respire cât mai mult”</curăţare>, a declarat Raluka.

Image result for raluk

Elena Ionescu: ”O să fac un fel de peeling”

Elena Ionescu a avut o acnee destul de severă, din cauza machiajului, spune ea. Elena Ionescu a apelat la peeling pentru a-și rezolva problema. Însă, chipul său a rămas cu cicatrici adânci acum.

Image result for raluka a scapta de cosuri

”Nu e o plăcere să vorbeşti despre o problemă de sănătate pe care o poate avea oricine. Am un program extrem de încărcat, stau mereu cu machiaj pe faţă şi atunci procesul de vindecare durează. De cinci luni de zile mă lupt cu această problemă. O să fac un fel de peeling, se face sub anestezie. Acum e bine, am rămas cu nişte semne pe care le voi rezolva cât de repede” , povestea Elena, într-un interviu.

Image result for elena ionescu a rmas cu cicatrici

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: