Redactia.ro
Home » Monden » Activitatea zilnică care a ajutat-o pe Rona Hartner să se vindece de cancer: „Am toate aparatele”

Activitatea zilnică care a ajutat-o pe Rona Hartner să se vindece de cancer: „Am toate aparatele”

GALERIE FOTO (5) Rona Hartner este pe moarte. Sora actriței a făcut anunțul: „Vă cer gânduri bune și rugăciuni pentru sora mea care își trăiește ultimile clipe...”

Activitatea zilnică care a ajutat-o pe Rona Hartner să se vindece de cancer. Rona Hartner a trecut prin momente dificile, după ce a fost diagnosticată cu cancer. Vedeta a trecut prin dureri groaznice, dar a rămas o femeie puternică și a luptat din răsputeri să se facă bine. Și a reușit. Artist a dezvăluit ce activitate a ajutat-o să se vindece de cancer.

Activitatea zilnică care a ajutat-o pe Rona Hartner să se vindece de cancer: „Am toate aparatele”

În urmă cu trei ani, Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer la colon si ficat. Vedeta a luptat foarte mult si a trecut prin dureri ingrozitoare pentru a se face bine. A reușit să se facă bine după un aproximativ un an. Cu toate că medicii i-au spus că o persoană are nevoie de șapte ani pentru a-și reveni, Rona și-a revenit și zâmbește din nou. Vedeta a mărturisit că tratamentul la care a fost supusă în Franța a fost unul dificil, dar a reușit să se facă bine. A renunțat la concerte și evenimente pentru a se pune pe picioare.

Actrița a mai povestit că activitatea pe care a făcut-o zilnic și care a ajutat-o în lupta cu cancerul. Rona Hartner a declarat că în astfel de situații nu ai voie să slăbești. ”Chimioterapia făcută în Franța a fost foarte grea, dar am suportat tot protocolul și am avut doi ani să îmi revin. Nu am mai avut concerte, nu a mai fost haos. Se zice că de șapte ani ai nevoie ca să îți revii, dar eu am avut nevoie de un an. Pot să spun ca înotul m-a ajutat foarte mult. M-am mai îngrășat. Toată viața am fost zveltă și nu-mi stă bine slabă. La boala asta nu ai voie deloc sa slăbești. Mai bine ești mai împănată ca să poți duce. Eu fac sport pe plajă. Am toate aparatele, mi le pun într-un loc special amenajat și fac sport între doi palmieri”, a povestit actrița, pentru viva.ro.

Rona Hartner, despre divortul de Herve Camilleri

În vârstă de 49 de ani, Rona Hartner a vorbit despre divorțul de Herve Camilleri. Cei doi s-au despărțit în urmă cu un an. Cei doi au fost împreună timp de trei ani, iar la un an de la căsătorie, cei doi au divorțat. Recent, artista a vorbit despre divorțul de fostul soț și a declarat că în prezent se simte o femeie liberă.

„Uneori, persoana care vrea să te câștige stă foarte mult cu tine. Te face foarte fericit pe tine și vrea să distrugă tot ce e în jurul tău, să te izoleze.De aceea, vezi dacă persoana cu adevărat te iubește privind cât de mult îți iubește anturajul din jurul tău și lumea din jurul tău.M-a îndepărtat de toată lumea, inclusiv de fata mea. Proiectul lui, el, tot ceea ce era, devenise prioritar. Eu am trecut pe planul doi și chiar mult mai departe”, a dezvăluit Rona Hartner, la un an de la divorț.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: