Redactia.ro
Home » Știri » Actor român, înjunghiat în sala de cinema. Pe ecran era chiar proiecția filmului său

Actor român, înjunghiat în sala de cinema. Pe ecran era chiar proiecția filmului său

Actor român, înjunghiat în sala de cinema. Pe ecran era chiar proiecția filmului său

Actor român, înjunghiat în sala de cinema. Luni seara, a avut loc un eveniment șocant într-o sală de cinema din Timișoara. În timpul premierei filmului românesc „Pisica verde”, a izbucnit un scandal, iar actorul peliculei, care se afla în sală, a fost înjunghiat.

Actor român, înjunghiat în sala de cinema. Pe ecran era chiar proiecția filmului său

Înainte de finalul thrillerului românesc „Pisica verde”, care rula în sala de cinema din Shopping City Timișoara, s-a declanșat un conflict banal, la început. Doi tineri i-au cerut unui bărbat în vârstă de 36 de ani să, care făcea gălăgie, să păstreze liniștea. Enervat la culme, bărbatul a început să-i lovească pe cei doi, apoi a scos un cuțit de dimensiuni mici cu care a început să-i înjunghie.

Tinerii, în vârstă de 19 respectiv 23 de ani, au suferit mai multe tăieturi, dar fără ca viața lor să fie pusă în pericol. Unul dintre tinerii înjunghiați, era chiar actorul peliculei proiectată pe ecran, Raul Andrici, în vârstă de 19 ani. Acesta a rămas noaptea în spital, sub supraveghere. Tânărul a absolvit anul acesta, Liceul de Arte Ion Vidu, secția Actorie.

Atacatorul a dat vine pe cei doi tineri

Potrivit unui martor, bărbatul a început să vorbească singur, moment în care unul dintre spectatori l-a rugat să facă liniște. Atunci, bărbatul a început să-i lovească,apoi a scos cuțitul și a început să-i lovească.

A împuns victimele de foarte multe ori. Era sânge peste tot. Eu am ieşit să chem paza. Era un paznic care pur şi simplu nu a dorit să intervină, e incredibil. O altă fată a sunat la poliţie, iar cei de la Secţia 3 au venit foarte repede. Am văzut că unul din băieţi era în picioare, celălalt e întins în ambulanţă”, a declarat martorul.

Atacatorul a declarat în fața anchetatorilor că el doar s-a apărat, pentru că ei au scos primii cuțitul. „Eu doar m-am apărat, ei aveau cuțitul la ei. Nu am făcut niciodată rău, nimănui”, a spus acesta.

Citeste si:Taxe pentru autoturismele care poluează. Lista mașinilor care nu mai pot circula în centrul Bucureștiului

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: