Redactia.ro
Home » Știri » Actorul a slăbit foarte mult după ce s-a accidentat pe platourile de filmare! Puțini îl mai recunosc pe stradă

Actorul a slăbit foarte mult după ce s-a accidentat pe platourile de filmare! Puțini îl mai recunosc pe stradă

GALERIE FOTO (2)

Este unul dintre cei mai cunoscuți și talentați actori din întreaga lume, dar recent a suferit un accident și se deplasează destul de greu din cauza ortezei pe care este nevoit să o poarte.

Este vorba despre Robert De Niro, care a fost văzut cu o orteză metalică pe piciorul drept în timp ce intra luni într-o clădire din New York. Binecunoscutul actor, în vârstă de 77 de ani, era alături de o prietenă care îi ținea bastonul, păzindu-l din spate să nu cumva să se dezechilibreze. Fizicul lui Robert De Niro a avut de suferit din cauza accidentului de pe platourile de filmare, deoarece acum este vizibil slăbit și se deplasează cu dificultate.

Ce a pățit Robert De Niro

Vedeta și-a rupt un mușchi la picior la mijlocul lunii mai, în timp ce se afla în Oklahoma pentru a filma „Killers Of The Flower Moon” regizat de Martin Scorsese. Săptămâna trecută, vedeta GoodFellas a spus că suferă de „durere cumplită” după ce a avut loc incidentul.

„M-am lovit de ceva și am căzut. Durerea a fost chinuitoare și acum trebuie să mă recuperez. Lucrurile astea se întâmplă, în special când îmbătrânești, trebuie să fii pregătit pentru lucruri neașteptate. Dar este gestionabil. Ceea ce fac cu Scorsese în Killers of the Flower Moon …e un personaj destul de sedentar. Nu mă mișc prea mult, din fericire, așa că o să ne descurcăm. Trebuie doar să fac procedura medicală și să țin piciorul într-o anumită poziție pentru a-i permite să se vindece.„, a declarat Robert De Niro.

sursa foto : captură youtube

Cine este Robert De Niro

Actorul Robert De Niro a părăsit școala la vârsta de 16 ani pentru a studia actoria cu Stella Adler. Apoi a lucrat cu mulți regizori de film aclamați, printre care Brian De Palma, Elia Kazan și, cel mai important, Martin Scorsese. Rolul lui De Niro în The Godfather: Part II (1974) i-a adus primul său Oscar. A continuat să facă alte câteva filme apreciate de critici, inclusiv The Deer Hunter (1978) și a obținut al doilea premiu al Academiei pentru Raging Bull (1980). În anii 1990, De Niro a văzut succes continuu cu filme precum Goodfellas și Analyze This. Mai recent, a câștigat aprecieri pentru munca sa de pe Silver Linings Playbook (2012), obținând al șaptelea Oscar din carieră.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: