Redactia.ro
Home » TV » Actorul care s-a crezut mai deştept decât producătorii serialului „La Fierbinţi”. S-a pus cu gura, iar Pro TV l-a dat afară!

Actorul care s-a crezut mai deştept decât producătorii serialului „La Fierbinţi”. S-a pus cu gura, iar Pro TV l-a dat afară!

De peste un deceniu, serialul „La Fierbinţi” este, incontestabil, cea mai de succes producţie românească a unui post de televiziune. Episoadele cu Celentano, Bobiţă sau Giani „rup” audienţele în două.

Totuşi, există un actor care n-a avut încredere în proiectul de la Pro TV. S-a „pus în gură” cu producătorii, iar asta l-a costat scump. L-au dat afară.

Iulian Postelnicu a ieşit din „Las Fierbinţi”

Actorul Iulian Postelnicu a mărturisit că şi acum oftează la gândul că nu mai face parte din serialul Las Fierbinţi de la Pro TV, unde juca rolul unui profesor.

Actorul a povestit că a început să-i dea lecții regizorului serialului, fapt ce i-a enervat pe cei din echipa de producție și l-au eliminat.

„Am intrat şi în Las Fierbinţi, de unde am şi ieşit repede, după primul sezon, din vina mea”, a spus acesta pentru paginademedia.ro. El a povestit că acum că ar fi fost plin de bani, dacă ar fi tăcut mai mult și ar fi fost mai puțin arogant:

„Regret, da, pentru că eram plin de bani acuma… Era o ramură foarte bună asta”.

„Eu regret că am fost suficient de tâmpit încât să nu fiu deştept. Pentru că n-am ştiut să văd cum poate să crească proiectul în viitor şi m-am apucat eu să vorbesc că „Nu e, dom’ne, ce trebuie”, că „Nu e bine”.

Nu e vorba despre libertate, Dragoş oferă libertate de exprimare. E vorba de un soi de aroganţă pe care am manifestat-o”, a spus actorul.

A câştigat premiul GOPO 2023

Câștigătorul premiului GOPO 2023, pentru cel mai bun actor în rol principal, a mai mărturisit faptul că a revenit să lucreze pentru serialul de la Pro TV. Însă, de data aceasta ca scenarist.

Am fost dat afară de mai multe ori de la Las Fierbinți. Niște ani mai târziu, Dragoș m-a luat ca scenarist. Nu s-a lipit nici asta, că iar m-am apucat să vorbesc. A avut încredere în mine și n-a fost ranchiunos.

Eu îmi dădeam seama de atunci, dar e un soi de drac care iese. E problema asta a mea cu autoritatea”, a afirmat Iulian Postelnicu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: