Redactia.ro
Home » Știri » Actorul Cuba Gooding Jr.,acuzat de 14 femei de molestare sexuală

Actorul Cuba Gooding Jr.,acuzat de 14 femei de molestare sexuală

Actorul Cuba Gooding Jr.,acuzat de 14 femei de molestare sexuală

Actorul Cuba Gooding Jr, premiat cu Oscar, a fost dat în judecată de una dintre cele 14 femei care îl acuză de hărțuire sexuală.

Actorul Cuba Gooding Jr.,acuzat de 14 femei de molestare sexuală

Cuba Gooding Jr, a pledat nevinovat săptămâna trecută la acuzațiile aduse de cele 14 femei. Natasha Ashworth, o chelneriță care lucrează într-un club de noapte din New York, l-a dat în judecată pe actor, acuzându-l că ar fi ciupit-o de posterior, pe 28 octombrie 2018.

Audierea a avut loc pe 15 octombrie, la Curtea Supremă din Mahattan, din New York, iar procurorii prezenți au declarat că incidnetul s-a produs după ce actorul i-a făcut avansuri toată noaptea.

De asemenea, la audieri au fost și 12 femei care au declarat că au fost atinse fără acordul lor de către Cuba Jr și că acesta le-a făcut avansuri nepotrivite. Cu privire la acuzația din iunie, avocații săi au spus că imaginile de pe camerele de supraveghere arată că actorul este nevinovat.

Cu toate astea, cele 12 femei nu au depus plângere împotriva actorului . Procurorii vor să identifice un tipar comportamental al starului hollywoodian.

Actorul a pledat nevinovat

Cuba Gooding Jr,în vârstă de 51 de ani a pledat nevinovat în fața acuzațiilor, urmând ca pe 13 decembrie să se prezinte din nou la tribunal. Gooding a fost premiat cu Oscar pentru rolul secundar din „Jerry Maguire”, „A Few Good Men” şi „The Butler”. Actorul a divorțat și este unul dintre numeroșii actorii, cântăreții, politicienii, acuzați de hărțuire și agresiune sexuală în ultimii doi ani.

Citeste si:Alexia Eram a cunoscut-o pe Angelina Jolie. Cum a decurs întâlnirea

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: