Redactia.ro
Home » Monden » Actorul din serialul „Friends”, Matthew Perry, s-a logodit! Cine este aleasa inimii sale

Actorul din serialul „Friends”, Matthew Perry, s-a logodit! Cine este aleasa inimii sale

Celebrul actor, Matthew Perry, cel care-l interpretează pe Chandler în serialul de comedie ”Friends” s-a logodit la vârsta de 51 de ani. Anunțul a fost făcut  chiar de acesta pe rețelele de socializare.

Matthew Perry s-a logodit

Matthew Perry s-a logodit la vârsta de 51 de ani cu iubita sa, Molly Hurwitz. Actorul din serialul „Friends” a făcut anunțul pe rețelele de socializare, informează spynews.

Actorul este foarte încântat de decizia luată, el a caracterizat-o pe logodnica sa ca fiind cea mai grozavă femeie de pe Pământ. Iubita sa este cu 25 de ani mai tânără decât el.

”Am decis să mă logodesc. Din fericire, se întâmplă să am o relație cu cea mai grozavă femeie de pe fața pământului în acest moment”, a spus Mathhew Perry.

Matthew Perry and Girlfriend Molly Hurwitz Split After 2 Years Together

Mai mult, actorul a spus că este al doilea an pentru el în care este ”my valentine” și primul ca influencer pe Instagram. „Este al doilea an în care este my valentine, însă primul lui ca influencer pe Instagram”, a scris ea făcând referire la faptul că actorul are și el acum un cont pe Instagram.

Matthew Perry și partenera sa, Molly Hurwitz au avut partte și de momente neplăcute în viața lor.  S-au despărțit pentru puțin timp, dar s-au împăcat. Actorul, înainte de Molly

Matthew Perry, o viață plină de greutăți

Viața celebrului actor nu a fost deloc una ușoară. S-a confruntat cu vicii, de-a lungul timpului. S-a confruntat cu alcoolul și drogurile și a avut nevoie de consiliere.

Am jucat în „Friends” de la 24 la 34 de ani. Am fost celebru. Noi șase eram pretutindeni. Din perspectiva celor din exterior, părea că am totul. A fost de fapt un timp al singurătății, deoarece eram alcoolic”, a spus Perry.

Chiar și înainte de serialul „Friends” actorul a avut probleme cu alcoolul. „Aveam probleme cu alcoolul chiar înainte de serial, dar a fost o suferință progresivă”, a mai explicat Matthew Perry.

Cât despre problema cu drogurile, Matthew recunoaște că i-a fost foarte greu să renunțe la ele.

”Nu poti avea o problema cu drogurile 30 de ani si sa te astepti sa o rezolvi in 28 de zile. Am fost miscat de speranta pe care am vazut-o acolo, pentru ca despre asta este vorba. Sunt o persoana care tine la viata privata, dar am fost intr-un show urmarit de 30 de milioane de telespectatori, asa ca oamenii stiau. Era public ceea ce se intampla cu mine.Centrele de tratament sunt importante pentru ca ii separa pe dependenti de mediul lor”, a explicat celebrul actor.

Cât despre anul viitor, actorul are programată o reuniune a actorilor din ”Friends”

„Reuniunea Friends este programată pentru începutul lunii martie. Se pare că avem un an încărcat. Așa îmi place!”, a scris el pe Twitter la începutul acestei luni.  La aceasta vor participa cu siguranță Jennifer Aniston, David Schwimmer, Courteney Cox, Matthew Perry și Lisa Kudrow, după mulți ani, după ce serialul a ajuns la final.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: