Redactia.ro
Home » Știri » Actorul Edd Byrnes a murit la vârsta de 87 de ani

Actorul Edd Byrnes a murit la vârsta de 87 de ani

Edd Byrnes, actor faimos pentru rolurile din filmul „Grease” şi din serialul „77 Sunset Strip”, a murit pe 9 ianuarie 2020, la vârsta de 87 de ani. Decesul a fost confirmat de fiul lui pe Facebook, scrie news.ro

Byrnes a murit în casa lui din Santa Monica, potrivit lui Logan Byrnes, prezentator de ştiri la un post TV din San Diego.

În anii 1950, Byrnes a devenit unul dintre cei mai cunoscuţi actori de comedie din SUA graţie serialului ABC „77 Sunset Strip”, în care a jucat alături de Efrem Zimbalist Jr.

Personajul lui din serial a avut şi propria melodie, „Kookie, Kookie (Lend Me Your Comb)”, interpretată de Byrnes şi starul pop Connie Stevens.

De la jumătatea anilor 1960 şi până la finalul anilor 1990, Edd Byrnes a avut numeroase roluri în televiziune şi film. A jucat rolul Vince Fontaine în musicalul „Grease” din 1978, alături de John Travolta şi Olivia Newton-John.

Actorul a mai avut diverse apariții în seriale de televiziune. Unele dintre ele sunt „Burke’s Law”, „Honey West”, „Mannix”, „Love, American Style”, „Charlie’s Angels”, „The Love Boat”, „Married With Children” şi „Murder, She Wrote”.

Edd Byrnes şi-a publicat autobiografia, „Kookie and More”, în 1996, în care a vorbit despre îndelungata luptă cu alcoolismul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: