Redactia.ro
Home » Știri » Actorul Ion Caramitru a ajuns pe mâna medicilor. Care este motivul pentru care a fost internat

Actorul Ion Caramitru a ajuns pe mâna medicilor. Care este motivul pentru care a fost internat

Marele actor Ion Caramitru a fost dus de urgență la spital. Se pare că acesta are probleme de sănătate și a fost nevoit să ajungă pe mâna medicilor. Până la acets moment nu au fost făcute precizări și nu se știe exact care este motivul internării sale. Anunțul a fost făcut chiar astăzi de către Andrei Giurgia, preşedintele ARTIS.

Ce a pățit Ion Caramitru

Anunțul despre starea de sănătate a lui Ion Caramitru a fost făcut de către Andrei Giurgia, preşedintele ARTIS. El a vrut să motiveze absența marelui actor din cadrul unui dintre cel mai mari evenimente din lumea cinematografică, care se desfășoară chiar acum la Iași. Ion Caramitru ar fi trebuit să fie prezent, miercuri seară, la Iaşi, unde, de la ora 20.00, în Piaţa Unirii are loc deschiderea oficială a ediţiei a XII-a SFR care îi este dedicată. Andrei Giurgia a precizat că actorul Ion Caramitru va mai rămâne internat și sub supraveghere medicală timp de patru zile.

„Domnul Caramitru, din păcate, nu vreau să cred că suntem năpăstuiţi de soartă, nu va putea face deplasarea la Iaşi. (…) Este internat la spital în acest moment, la Bucureşti. (…) E în revenire, e în investigaţii medicale. Îi pare foarte rău de ceea ce se întâmplă. El va fi internat în următoarele patru zile. Nu va putea face o deplasare la Iaşi. Toată lumea este optimistă şi bucuroasă pentru că nu este ceva grav. Festivalul merge mai departe. Suntem alături de domnul Caramitru. Cu siguranţă, dacă va putea va intra în legătură directă cu noi în perioada următoare. Vom face în fiecare seară acest lucru pentru a vă transmite gândurile lui bune. Pentru noi ca organizatori este complicat să munceşti un an de zile în jurul unui personaj şi la un moment dat să se întâmple ce s-a întâmplat, dar mă bucur că domnul Caramitru este bine.”, a declarat Andrei Giurgia.

Ion Caramitru în vârstă de 79 de ani este unul dintre cei mai mari actori și regizori pe care România îi are. Din anul 2005 acesta a fost desemnat Directorul Teatrului Național București. Acesta a urmat studiile Universității  Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București.  Între anii 1996 și 2000 acesta a fost Ministrul Culturii. ala UNITER, prezentată în fiecare an de Caramitru, este unul dintre cele mai importante evenimente culturale din România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: