Redactia.ro
Home » Știri » Actorul Paul Avram a murit. Soția sa a făcut anunțul trist

Actorul Paul Avram a murit. Soția sa a făcut anunțul trist

George Paul Avram a murit

Doliu în lumea cinematografiei din România. Actorul George Paul Avram s-a stins din viață la vârsta de 80 de ani.

Vestea tristă a fost anunțată de soția sa, iar prietenii și foștii colegi de breaslă au aprins o lumânare ca un ultim omagiu.

Actorul Paul Avram a murit. Soția sa a făcut anunțul trist

Lumea filmului este mai săracă și mai tristă, după ce actorul George Paul Avram s-a stins din viață joi, 16 iulie la vârsta de 80 de ani.

După ce soția sa a anunțat trista veste, colegii de breaslă și prietenii i-au aprins o lumânare și s-au rugat pentru sufletul marinarului din „Toate Pânzele sus”.

Marele actor a putut fi urmărit în peste 50 de piese celebre montate pe scena Teatrului Național I.L Caragiale București. Din cauza represariilor la care era supus, în anul 1987, George Paul Avram a fost nevoit să emigreze în Germania, unde a stat până în 2005.

După ce s-a reîntors în țară, actorul și-a primit drepturile care i se cuveneau în calitatea sa de cetățean român, iar în 2007 a jucat ultimul său rol în „Restul e tăcere”.

George Paul Avram a murit la vârsta de 80 de ani

Născut pe 31 martie 1940, George Paul Avram a fost un actor român de film, radio, televiziune, voce și scenă.

Acesta a devenit cunoscut datorită rolului său marinarul Haralamb din filmul serial de televiziune Toate Pânzele sus.

Vestea morții actorului a fost anunțată de soția acestuia care locuiește în Canada. Pentru moment nu se cunoaște circumstanțele în care actorul George Avram a murit.

După ce s-a aflat de moartea marelui actor, pe rețelele de socializare au apărut mesaje emoționante, aduse ca un ultim omagiu.

Haralamb a ridicat toate pânzele sus și, după 80 de ani printre noi s-a dus pe oceanul fără sfârșit. A fost actor al Teatrului Național din București, până în ziua în care a decis să părăsească țara, în 1987, persecutat de comuniști. S-a întors în 2005 și a fost repus în toate drepturile care i se cuvin ca cetățean român. Ultimul său rol a fost în 2007, în… «Restul e tăcere»… ” este mesajul scris de jurnalistul Florin Ghioca pe contul său de Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini