Redactia.ro
Home » Monden » Actrița din ”La Bloc” care își execută silit fostul soț. Scandal mare pentru bani

Actrița din ”La Bloc” care își execută silit fostul soț. Scandal mare pentru bani

Român chemat în judecată de autoritățile germane

Gina din serialul ”La Bloc” îl execută silit pe fostul ei soț pentru că nu a plătit pensie alimentară copiilor. Totul se întâmplă după ce actriță Ioana Picoș și fostul ei soț, Mihai Făgădaru , au divorțat anul trecut la cinci ani de la căsătorie. 

Gina din ”La Bloc” îl dă în judecată pe fostul ei soț

Momente de tensiune pentru actrița Ioana Picoș, cea care a interpretat-o pe Gina în serialul ”La Bloc”.  La un an de la divorț, după cinci ani de căsători, ea îl execută acum silit pe fostul ei soț, Mihai Făgădaru, pentru neplata pensiei alimentare pentru copiii lor, doi băieți gemeni, potrivit playtech.ro.

După ce au luat decizia de a se separa fostul cuplu și-a spălat în public rufele. Mihai Făgădaru a acuzat-o de preacurvie, iar Ioana Picoș l-a acuzat de violență. Între timp, pensia alimentară a creat dispute între cei doi. Recent, Ioana Picoș a câștigat în instanță procesul privind acest aspect. Mihai Făgădaru nu ar fi plătit pensia, în ultimele luni, copiilor, iar actrița a cerut executarea silită pentru a achita restanțele. De altfel, Ioana Picoș a precizat judecătorilor și un motiv pentru care cei doi gemeni nu ar trebui să locuiască cu tată lor: faptul că acesta sforăie, iar copiii nu pot dormi. Judecătorii nu l-au considerat credibil, însă.

„ Argumentul că reclamantul are un somn profund și că sforăie va fi respins ca neîntemeiat, dat fiind că acesta nu reprezintă un motiv suficient pentru a nu i se permite tatălui să îi găzduiască pe minori peste noapte, pârâta neputând dovedi că reclamantul i-a neglijat în vreun fel pe minori din aceste motive.

Instanța reține că este important ca reclamantul să dispună, la rândul său, de un timp mai îndelungat cu minorii, cu posibilitatea rămânerii acestora peste noapte, în vederea consolidării unor legături personale reale dintre copii și tată”, este decizia judecătorilor.

Mihai Făgădaru, strigăt de ajutor

În schimb, Mihai Făgădaru a scris pe facebook un strigăt de ajutor, pentru că nu poate avea parte de copiii lui.

”Acesta este un apel al unui tată care își caută copiii. Ai mei. Este un strigăt de ajutor, pentru că toate celelalte soluții n-au avut rezultat (discuții personale, mediere, duhovnic, judecată). Deși am fost umilit public prin anunțul divorțului și motivul mincinos, am tăcut si am îndurat calomnierea mea și parțial oprobriul public. Dar nu voi tolera niciodată abuzul împotriva copiilor mei! Iar alienarea parentală și sechestrarea minorilor este un abuz! Nu mă interesează imaginea mea publică, mă interesează ca acești copii minunați să aiba dragostea tatălui lor. Mi-aș fi căutat copiii până la marginea pământului.

Sunt cel mai fericit tătic, dar care nu are parte de copiii lui. Să știți că durerea unui tată doare la fel. Știu, rufele se spală în familie, dar…CARE FAMILIE? Dacă de vocea rațiunii, de vocea justiției, nu ascultă, poate de rușine și de opinia publică va asculta. Este de neînțeles pentru mine de ce Ioana Picoș predică public virtutea familiei, dar nu o practică! Constat cu multă durere că își ratează viața jucând doar roluri de: soție, mamă, activistă pro viață/ pro familie”,a scris Mihai Făgădaru pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: