Redactia.ro
Home » Monden » Actrița Ileana Stana Ionescu a apărut la televizor alături de soțul său, după o lungă absență. La 85 de ani, are o singură dorință

Actrița Ileana Stana Ionescu a apărut la televizor alături de soțul său, după o lungă absență. La 85 de ani, are o singură dorință

După o viață petrecută pe scenă, Ileana Stana Ionescu a ales să-și petreacă ultimii ani de viață în liniște alături de soțul său. Timp de 60 de ani s-a bucurat de ropotele de aplauze pline de dragoste ale publicului, dar ultima perioadă a fost una destul de dificilă pentru actriță. A preferat să fie o prezență modestă, așa că apariția sa la televizor a fost o adevărată încântare.

Ileana Stana Ionescu și-a sărbătorit anul acesta cea de-a 85 aniversare și este în continuare o prezență splendidă în fața publicului din țara noastră. A debutat pe scena din România în anul 1955, iar după o carieră de succes în lumea teatrului s-a implicat în politică, fiind membră a Camerei Deputaților.

Actrița Ileana Stana Ionescu a apărut la televizor alături de soțul său

Odată cu vârsta înaintată, celebra artistă a preferat în urmă cu câțiva ani să se retragă din viața publică și să se bucure de această perioadă liniștită din viață alături de soțul său, Andrei Ionescu. Cei doi au apărut recent la televizor, după ce au primit o vizită la reședința lor din partea echipei Prima TV.

Chiar și după o viață petrecută împreună, cei doi soți pare că se iubesc și se respectă încă nespus. După ce echipa de filmare a ajuns la ea acasă cu ocazia Sf. Andrei, Ileana Stana Ionescu a realizat că nu i-a cumpărat o mică atenție partenerului său, care-și sărbătorea ziua de nume.

A ținut însă să-i facă o declarație de dragoste, pe care i-o poartă necontenit de mai bine de 65 de ani. Ileana Stana Ionescu și Andrei Ionescu și-au aniversat recent căsnicia, cu care se mândresc nespus chiar și după atât de mult timp.

„V-am așteptat fără să mă gândesc la un amănunt care era esențial. Să-i cumpăr soțului meu un cadou, cadou pe care nu i l-am cumpărat pentru că nu am avut timp… Și eu sunt profund nemulțumită pentru că eu voiam să îi ofer ceva, să îi fac o bucurie. Și toată dragostea pe care i-o port să fie înveșmântată într-un cadou frumos. Ei bine, nu-l are, mă are doar pe mine și trebuie să fie mulțumit cu asta. Nu m-am gândit la ceva anume, vedeam în magazine, dar dacă nu am putut”, a declarat Ileana Stana Ionescu la Prima TV.

Cei doi soți trec printr-o perioadă dificilă din pricina pandemiei

Actrița a vorbit despre viața lor departe de lumina reflectoarelor, când pandemia i-a ținut tot mai mult în casă. Cei doi soți se tem de virus, așa că au preferat să-și limiteze interacțiunile sociale cât mai mult posibil.

În aceste vremuri dificile, se bucură de dragostea familiei lor, care face tot posibilul să le asigure necesarul pentru o viață liniștită. Nepoții le aduc provizii, iar casa lor este adesea plină de vizitatori.

„Nu putem circula pe vremea asta. Noi acum preferăm să stăm acasă, suntem aprovizionați de către un nepot de-al nostru și noi stăm cuminți acasă. Ce să facem… ăsta e timpul”, a declarat Andrei Ionescu.

La 85 de ani, Ileana Stana Ionescu are o singură dorință

Întrebată despre dorința pe care o are la respectabila vârstă de 85 de ani, Ileana Stana Ionescu a mărturisit că nu vrea nimic de natură materială. Amintirile din perioada în care apărea pe scenele teatrelor din România i-a adus multă fericire, așa că acum vrea să-și trăiască ultimii ani din viață bucurându-se de momentele pe care le are alături de soțul său și familie.

„Să nu mai fim în această situația în care suntem acum cu toată țara asta. Să trăim înainte, frumos. Eu îmi doresc să fiu fericită cum am fost în teatru, până la sfârșitul zilelor”, a mărturisit actrița.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: