Redactia.ro
Home » Știri » Actrița Sharon Stone este în doliu! Nepotul ei a murit la doar 11 luni

Actrița Sharon Stone este în doliu! Nepotul ei a murit la doar 11 luni

Momente dificile pentru actrița Sharon Stone (63 ani). Nepotul ei de doar 11 luni a încetat din viață. De câteva zile, cel mic era internat în spital, iar Sharon Stone își îndemna fanii să se roage pentru el.

Actrița Sharon Stone este în doliu! Nepotul ei a murit la doar 11 luni

Cauza morții nepotului lui Sharon Stone ar fi cedarea totală a organelor sale. Micuțul se afla de câteva zile internat, iar mătușa sa spera într-o minune ca el să-și revină la normal. Iată că, în cele din urmă, nepotul actriței a plecat din această lume.

”Nepotul meu River Stone a fost găsit în pătuțul lui cu insuficiență totală a organelor. Rugați-vă pentru el, vă rog. Avem nevoie de un miracol. Acesta este cel mai greu lucru pe care l-am trăit vreodată.”, a scris actrița. La fel și mama bebelușului își exprima durerea: Fiecare secundă  mă ucide literalmente. Îmi vreau băiatul meu dulce înapoi”

Anunțul decesului a fost făcut de Sharon Stone, pe rețelele de socializare, publicând mai multe imagini cu River din perioada când trăia. ”River William Stone – 8 septembrie 2020 – 30 august 2021”, a scris actrița, potrivit DailyMail.

River William Stone era fiul fratelui actriței. Mulți fani și multe celebrități internaționale i-au lăsat lui Sharon Stone mesaje de condoleanțe.

Mesaje de condoleanțe pentru River

”Îmi pare foarte rău!”, a comentat Andie McDowel/ ”Îmi pare atât de rău. Dumnezeule, ce tragedie!”, i-a scris și Selma Blair/ ”Sharon, îmi pare rău pentru pierderea suferită. Este sfâșietor. Dragostea mea, toate gândurile și rugăciunile se îndreaptă spre familia ta.”, a comentat și Jamie Alexander/ ”Sharon, nu sunt cuvinte care să exprime o asemenea tragedie. Îmi pare rău pentru tine și pentru familia ta. Gândurile mele bune se îndreaptă spre voi”, a scris și un fan.

River William Stone avea 11 luni și s-a născut anul trecut, în luna septembrie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: