Redactia.ro
Home » Monden » Actriţa Valeria Seciu îşi duce bătrâneţea într-o singurătate cruntă, după ce Octavian Cotescu a murit, iar fiul s-a călugărit (VIDEO)

Actriţa Valeria Seciu îşi duce bătrâneţea într-o singurătate cruntă, după ce Octavian Cotescu a murit, iar fiul s-a călugărit (VIDEO)

Destin crud şi foarte dur pentru actriţa Valeria Seciu, care, în august, a împlinit 83 de ani. Ea îşi trăieşte bătrâneţea într-o singurătate tristă.

Femeia şi-a pierdut de multă vreme soțul, fabulosul actor Octavian Cotescu, iar fiul lor, Alexandru Cotescu, s-a retras din lumea cotidiană într-un spațiu plin de sacralitate, la mânăstirea Vatoped, pe Muntele Athos.

Valeria Seciu încearcă să rămână puternică

Fosta mare artistă se luptă acum cu singurătatea și cu suferințele specifice unei vârste înaintate dar și-a păstrat în privire acea sclipire unică din anii săi de glorie.

Valeria Seciu s-a îndrăgostit, încă din timpul studenţiei de profesorul său, Octavian Cotescu, cu care s-a căsătorit după absolvirea Institutului de Teatru. În anul 1968, s-a născut fiul lor, Alexandru, care a absolvit două facultăţi, iar începând cu anul 2000 a ales să-l slujească pe Dumnezeu, devenind călugăr la Muntele Athos.

Actriţa i-a rămas fidelă soţului chiar şi după moartea acestuia: nu s-a mai recăsătorit. Iubirea pe care i-a purtat-o lui Octavian Cotescu a fost atât de mare, încât nu a dorit să-și refacă viață cu un alt partener.

Ultima apariţie pe ecrane, în 2013

La terminarea facultății, după un stagiu de doi ani la teatrul din Cluj-Napoca, Valeria Seciu a debutat pe scena Teatrului Național din București, în rolul Veronicăi Micle în spectacolul „Eminescu” de Mircea Ștefănescu, în regia lui Sică Alexandrescu.

După ultima sa apariție pe ecrane, în filmul „Roxanne’, din anul 2013, Valeria Seciu s-a retras complet din viața publică. Singura ei apariție în public de atunci a avut loc în iulie 2015, când a primit o stea pe aleea actorilor din Piața Timpului din Capitală. Celebra actriță mai poate fi văzută din când în când la Biserica Stavropoleos din centrul Capitalei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: