Redactia.ro
Home » Sport » Acuzații grave! Ce spune o jucătoare despre Cristina Neagu

Acuzații grave! Ce spune o jucătoare despre Cristina Neagu

Cristina Neagu, Jocurile Olimpice de la Tokyo, Cristina Neagu acuzații

Naționala de handbal a ratat prezența la Olimpiada de la Tokyo. Vedeta naționalei din Muntenegru, Jovanka Radicevic susține că Neagu ar fi încercat să o convingă să lase România să câștige la cinci goluri diferență partida direct.

Jovanka Radicevic a făcut declarații incredibile, după meciul cu România din turneul preolimpic. Handbalista susține faptul că în timpul meciului, Cristina Neagu a încercat să intervină pentru ca naționala României să câștige la diferența de care avea nevoie. Tricolorele au învins Muntenegru cu 28-25, dar victoria nu le-a ajutat pentru că aveau nevoie de o diferență de măcar 5 goluri.

„Chiar nu ne-am gândit deloc la calcule pentru alții. Când România a ajuns la un avans de 3 goluri, după ce noi am reușit să marcăm 25 de goluri, Cristina Neagu a venit lângă mine și mi-a zis de mai multe ori: ‘Joka, te rog, trage și ratează! Lasă-ne să mai marcăm două goluri! I-am spus: ‘Cris, nu am mingea și, chiar dacă aș avea, nu aș face-o’. Sunt sigur că, dacă ar fi fost invers, nici româncele n-ar fi gândit altfel decât mine și colegele mele”, a declarat Radicevic, pentru jurnaliștii din Muntenegru de la reprezentacija.me.

Mesajul Cristinei Neagu după ratarea calificării

România a ratat prezența la Jocurile Olimpice din Japonia, iar jucătoarele lui Adi Vasile au fost foarte dezamăgite. Unele au încheiat ultimul meci din turneul preolimpic în lacrimi.
„Nu vreau să vorbesc despre cât de aproape am fost de calificare sau despre arbitrajul din primul meci. Pentru că nimic nu mai contează acum, alţii vor merge la Jocurile Olimpice iar noi vom privi la televizor.
E nedrept? Probabil. Dar lucrurile sunt uneori nedrepte, atât în sport cât şi în viaţă.
Vreau în schimb să vă mulţumesc pentru susţinere. Mesajele voastre mi-au ajuns la inimă şi multe dintre ele mi-au facut efectiv pielea de găină. Şi am vrut să ştiţi asta”, a scris Cristina Neagu, pe pagina sa de Facebook.
Jocurilor Olimpice de la Tokyo ar fi trebuit să se dispute anul trecut, dat data a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus. Competiția va avea loc anul acesta între 23 iulie și 8 august.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: