Redactia.ro
Home » Monden » Acuzații grave la adresa Andreei Antonescu. Fostul iubit, dezvăluiri incendiare despre artista

Acuzații grave la adresa Andreei Antonescu. Fostul iubit, dezvăluiri incendiare despre artista

Victor Vrînceanu a lansat acuzații grave la adresa fostei sale partenere, Andreea Antonescu, susținând că aceasta știa că este însărcinată înainte de a participa la emisiunea „America Express”. El afirmă că are dovezi, inclusiv o ecografie, și că vedeta a fost conștientă de sarcină, contrar declarațiilor sale publice.

Disputele legate de sarcină și ecografia incriminatoare

Vrînceanu susține că Andreea Antonescu știa de sarcină și că sarcina fusese confirmată de medic înainte de plecarea la „America Express”. „Noi ne-am dorit acest copil. În cazul în care Andreea vrea să nege ceea ce spun eu, avem ecografia făcută înainte să plece în America de Sud. Eu o pot arăta, este cu numele ei, data și ora la care s-a făcut. Nu vreau să creez un circ, doar dacă neagă și spune că mint, atunci trebuie să spunem lucrurilor pe nume și să arătăm cine minte cu adevărat”, a declarat Victor Vrînceanu la Antena Stars.

Dezvăluiri și reacții: ce spune Victor Vrînceanu despre participarea la emisiune

Vrînceanu a declarat că nu a fost de acord ca Andreea să participe la emisiune și a încercat să o convingă să amâne plecarea. „Îmi spunea că trebuie să facă asta, că acum e momentul. S-a ajuns și la o discuție de natură financiară, că nu știu ce bani are ea în conturi. I-am spus că nu sunt vreun milionar. Dar îmi permit. Eu țin casa. Te țin și pe tine, pe bune acum. Mi-am asumat, eu sunt capul familiei. Îmi permit să țin această familie. Nu știu cum am putut să accept așa ceva.

Nici nu mai aveam ce să fac. Era însărcinată și a venit cu contractul de la Antena semnat. Apoi a urmat să plece. M-am obișnuit cu ideea. A făcut controale medicale. A fost de două ori la medic și i s-a spus că dacă nu face efort mare, dacă nu cară mult, nu e neapărat un pericol. Pentru mine a fost dezastru”, a adăugat el.

Momentul critic: apelul de urgență și suspiciunile de pierdere a sarcinii

La scurt timp după ce Andreea Antonescu a plecat la „America Express”, Vrînceanu a fost contactat de vedetă, care i-a spus că ar fi pierdut sarcina. „O să te șocheze ce spun. M-a sunat plângând, după cinci zile, spunându-mi că ea crede că a pierdut sarcina, să o iert și îmi promite că data viitoare, la următoarea sarcină va fi cuminte, că nu va mai pune în pericol sarcina. Că îmi jură chestia asta și să o iert că ea crede că a pierdut sarcina.

Ce se întâmplase? Fiind într-un efort intens, a slăbit și spunea că nu-și mai simte burta, apoi a avut niște sângerări. Eu nu mă panichez în situații de criză. L-am sunat pe doctorul ei, care nu voia să-mi dea informațiile. I-am spus să se uite cine a plătit ecografia, că a zis în anumită zi, la ce oră, te rog din suflet că e o situație și înnebunesc, mă dau cu capul de pereți.

Să-i dea Dumnezeu sănătate medicului. Mi-a zis că vorbim la nivel teoretic, nu despre persoană. A zis că nu este obligatoriu să fi pierdut sarcina, haideți să mai vedem cum se comportă. Eu până la următoarele cinci zile am stat într-un stres în care s-a pierdut sarcina, după ce îl văzusem pe ecografie. Era formată fățuca și așa mai departe”, a declarat Victor Vrînceanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: