Redactia.ro
Home » Știri » Adda a avut o „cădere” și a ajuns iar la clinică în Constanta pentru terapia hiperbară. Ce mesaj a transmis și cum se simte cântăreața: „Cât de tare doare și cât de greu e…”

Adda a avut o „cădere” și a ajuns iar la clinică în Constanta pentru terapia hiperbară. Ce mesaj a transmis și cum se simte cântăreața: „Cât de tare doare și cât de greu e…”

GALERIE FOTO (3) Adda a avut o „cădere” și a ajuns la clinică în Constanta pentru terapia hiperbară. Ce mesaj a transmis și cum se simte cântăreața: „Cât de tare doare și cât de greu e...”

Adda a scris un mesaj lung în mediul online și a anunțat că a avut o „cădere”, ajungând astfel la clinica din Constanța, la terapia hiperbară. Din nou. Iată mesajul ei și cum se simte acum cântăreața.

Adda a avut o „cădere” și a ajuns la clinică în Constanta pentru terapia hiperbară. Ce mesaj a transmis și cum se simte cântăreața

Adda suferă de boala Lyme, afecțiune care apare de obicei în urma unei mușcături de căpușe. Ea a încercat să aducă o notă amuzantă mesajului publicat în mediul online, în timp ce anunța că de câteva zile se află din nou în Constanța, la terapia hiperbară.

Mii de oameni i-au lăsat comentarii de susținere, prin care o încurajează să fie puternică și îi doresc multă sănătate.

„Fashion si beauty n-are mama, ca ti-ar da. Nici nu stiu cand m-am machiat ultima data. Am avut saptamana trecuta, o mica cadere, vedeti daca intrati pe story, unul din simptome”.

„Asa ca, de cateva zile sunt din nou in Constanta, la terapia hiperbara. Sunt oricum mult mai ok fata de saptamana trecuta. Si mai ales dupa aceste sedinte, ma voi simti om din nou. Am de filmat, de lansat piese si o carte. Sa fiu mamica cu norma intreaga si nevasta. Sper ca din ce in ce mai sirena si mai putin babuta”.

Cântăreața a spus că are mare noroc cu soțul ei, Cătălin Rizea. El îi e aproape, așa cum trebuie să fie orice partener, la bine și la rău.

„Da’ am noroc cu husband, ca-i genul care ma da cu Voltaren si intra cu mine la toate terapiile ca sa ma tina de mana. Mi-a dat si geaca lui acum, sa nu-mi inghete shalele. Asa ca, dupa cateva zile de bocete cu muci, sunt din nou aici langa oamenii in care am cea mai mare incredere ca ma vor baga in revizie tehnica totala. 😂”, a spus Adda în textul ei.

Foto: Instagram / addabaladda (captură Story)
Foto: Instagram / addabaladda (captură Story)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ADDA (@addabaladda)

Iată continuarea mesajului ei de pe rețelele de socializare.

Alaltaieri, la clinica, a iesit o pacienta de la dr Ion din cabinet. Eu eram in curte. A fugit plangand in hohote spre mine si m-a luat in brate. Mi-a spus “Multumesc”. De 6 ani cauta diagnosticul corect. Mi-a spus ca a vorbit cu mine si ca eu am indrumat-o catre dr Ion. Eu nu mai tineam minte. Atat de tare m-a strans in brate, de zici ca eram prietene bune. Nu suntem prietene bune, suntem surori. Surori de suferinta.

Si ne uitam una in ochii celeilalte si nu era nevoie sa spunem prea multe lucruri. Stiam amandoua cat de tare ne doare si cat de greu e. Dar, in acelasi timp linistite ca suntem pe maini bune. Cat de tare ne luptam sa ramanem intregi la cap si sa vedem frumosul si binele. Mi-a mai spus ca sunt cea mai puternica, un exemplu. Si eu i-am recunoscut ca uneori habar n-am unde imi sunt izmenele. Stiu doar ca sunt murdare de maro. Si ca le spal, apoi le port iar, pana cand inevitabilul se produce, din nou. Apoi le spal iar. Si probabil ca tocmai asta inseamna puterea. Sa imi spal izmenele de cate ori e nevoie.

Sunt recunoscatoare pentru ca niciodata, cand “mi-am murdarit izmenele” nu am fost singura. Iar Doamne Doamne, imi scoate in cale acei OAMENI, cu litere mari! Ce ma ajuta sa vad lumina!
Dr Ion ❤️ Dr Ana Maria Dinu si toata echipa! Va iubesc!

Adda, tratament împotriva bolii Lyme

Adda a postat imagini din camera hiperbară și în iunie anul acesta şi a împărtăşit cu prietenii virtuali faptul că rezistă tratamentului împotriva bolii Lyme.

Oxigenul hiperbaric reprezintă un tratament prin care un pacient respiră oxigen la o concentrație de peste 95% în timp ce află în camera hiperbară, la o presiune crescută a aerului între 2 și 3 atmosfere, conform imuno-medica.ro.

„Acel moment când reziști la o temperatura de 60 de grade, corpul tău atingând 40, o ora și ceva. Merit o ciocolată! Da, încă nu o mănânc. După ce se duce Gogutz la mă-să, o halesc pe toată! Sunt la Constanța de 2 zile și mă simt cel mai în siguranță alături de echipa de oameni faini de aici. Am venit la tratamente de hiperbară, hipertermie și să fac prima doză injectabilă că să-i dau lu’ Gogu’ să zacă”, a scris ADDA în mediul online.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ADDA (@addabaladda)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: