Redactia.ro
Home » Monden » Adda are probleme de sănătate! ”Vine Crăciunul și eu o să plâng în baie”

Adda are probleme de sănătate! ”Vine Crăciunul și eu o să plâng în baie”

Adda

Adda are probleme de sănătate! Artista a trecut printr-o perioadă foarte grea și a decis să apeleze la medici pentru a afla ce se întâmplă cu corpul ei. Acum trebuie să țină o dietă de 9 luni. 

Adda are probleme de sănătate

De ceva timp, Adda nu s-a simțit deloc bine. Artista a fost nevoită să apeleze la specialiști pentru a afla exact cauza care îi produce disconfortul simțit. În urma analizelor, Adda a aflat că are probleme de sănătate și va fi nevoită să urmeze un regim alimentar destul de dur.

Înainte de a merge la medic, Adda s-a plâns pe rețelele de socializare că are probleme și s-a filmat de multe ori atunci când s-a simțit rău, potrivit cancan.ro.

”Ideea e că am stat toată noaptea la urgențe și azi am revenit, pentru că pe lângă faptul că am avut erupții pe tot corpul, am început să respir foarte greu, să mi se umfle limba și să simt înauntru în gât ca și cum aș avea ceva acolo care mă ține și nu pot să respir”, spunea Adda, la vremea respectivă.

Adda are probleme de sănătate! În urma analizelor, medicii i-au recomandat o dietă care se va întinde pe mai multe luni. Acest lucru nu va fi unul ușor, dat fiind faptul că suntem în perioada sărbătorilor și va fi înconjurată de preparatele tradiționale românești.

”De astăzi voi începe o dietă care va dura 9 luni. Este împărțită în trei etape. Primele trei luni sunt cele mai grele și mai ales primele săptămâni. Vine Crăciunul și eu o să plâng în baie”, a dezvăluit ea, pe Instagram.

Ce dietă va avea Adda

Adda are probleme de sănătate! Cântăreața și-a uimit fanii cu meniul zilnic. Nici vorbă de fripturi sau mâncăruri grase, de sarmale, părjituri sau cozonaci. Dieta pare una aproximativ vegană.

„În această dimineață, pentru că nu pot să mănânc fără să îmi beau cafeaua, am băut cafea cu lapte de cocos. Mă așteaptă iaurtul meu vegetal din cocos, două linguri de fulgi de hrișcă, două linguri de fulgi de quinoua și afine. Asta mănânc până la prânz, când voi mânca o salată doar cu legume, fără altceva. Iar la cină voi mânca o bucățică de somon cam atât”, a declarat artista.

Adda nu va mai putea să se delecteze cu preparatele gătite de soțul ei, Cătălin, care este un bucătar desăvârșit și i-a încântat și pe chefii de la „Chefi la cuțite”.

”Nu este o cură de slăbire, este o dietă anti-inflamatorie care mă ajută să scap de toxine și tot ce e nasol în organism, pentru că și dezechilibrul ăsta din corp mi-a declanșat alergia severă pe care o am încă de două luni și ceva. Urmează o nouă etapă, eu gândesc pozitiv, mă gândesc pozitiv, probabil o să slăbesc, o să mă usuc de tot. Important este să fiu sănătoasă”, susține Adda.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: