Redactia.ro
Home » Monden » Adda, despre al doilea copil. Anunțul făcut i-a surprins pe fani

Adda, despre al doilea copil. Anunțul făcut i-a surprins pe fani

GALERIE FOTO (4) Adda, despre al doilea copil

Adda, despre al doilea copil. Este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar de câțiva ani formează un cuplu cu Cătălin Rîzea, fost concurent la Chefi la cuțite. Cei doi au împreună un băiețel, iar recent, Adda a vorbit și despre cel de-al doilea copil. Cântăreața a mărturisit că își mai dorește un bebeluș.

Adda, despre al doilea copil. Anunțul făcut i-a surprins pe fani

Adda, despre al doilea copil. Celebra cântăreață și-ar dori să lanseze o carte autobiografică și alte piese muzicale care să fie ascultate de fani. Vedeta este căsătorită cu Cătălin Rîzea, iar împreună au participat la Asia Express, iar telespectatorii au avut ocazia să-i cunoască așa cum nu se aștepta nimeni. Cei doi au împreună un băiețel, pe Alex, iar Adda și-ar dori încă un frate sau o surioară pentru fiul ei.

Invitată în podcast-ul lui Damian Drăghici, Adda a povestit care sunt planurile ei de viitor. „Mă văd cu doi copii. Mă văd tot cu Cătălin. Mă văd în căsuța noastră pe care abia aștept să o terminăm. Mă văd cu cartea pe care am început să o scriu, o văd lansată și poate chiar și cu volumul doi. Mă văd cu studioul meu, Baladda Records, până în pânzele albe și cu foarte mulți copii pe care să-i îndrum”, a explicat ea.

Deși a avut ocazia să renunțe la muzică, artista nu a ales acest lucru. Potrivit acesteia, cariera muzicală reprezintă totul pentru ea, iar acest lucru o împlinește cu adevărat. „Accept că vine cu multe rele, dar și când vine binele, e magic”, a mai continuat Adda la podcast. Cântăreața a fost pasionată de folclor când a fost copil, mai ales de piesele interpretate de Grigore Leșe. Printre piesele pe care le-a lansat se numără și „Cântă cucu” sau „Nu plânge Ana”, acesta devenind hit-uri.

Adda, despre căsnicia nu Cătălin

Adda și Cătălin s-au cunoscut la mare, s-au îndrăgostit, iar la scurt timp s-au căsătorit,devenind și părinți. Vedeta a spus că petrecere mult timp cu soțul el, mărturisind că el este persoana care o calmează și o inspiră. „Suntem împreună 99% din timp. Când mai pleacă la pescuit, uneori merge fără mine. Eu spun tot ce-mi trece prin cap, el e mai diplomat, mai liniștit. M-am mai calmat și eu în ultimul an. Nu mai țin minte cum eram eu înainte să-l am pe Alex. Atât de tare mă împlinește și mă inspiră. Zici că iubesc din 100 de inimi”, a povestit artista.

Cei doi s-au căsătorit religios în 2016, iar în urmă cu ceva timp, artista a povestit cum a fost cerut-o în căsătorie. Cătălin plănuiese să o ceară de soție pe Adda, dar totul a fost dat peste cap. „Eram în drum spre bunicii mei atunci, de Paști. Dar eu m-am prins că vrea să mă ceară de soție și i-am zis «măi, tu mi-ai luat inel». L-am găsit în torpedo la mașină și i-am zis «oprește aici și cere-mă de soție». A oprit mașina, pe marginea drumului unui șanț unde treceau tractoare și mașini. Eu nici nu auzeam ce zicea, însă ziceam «da, da, da», eu nici nu știam ce îmi spunea, eram foarte emoționată”, a explicat Adda.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: