Redactia.ro
Home » Monden » Adda, în lacrimi pe Internet. Ce mesaj a primit artista la scurt timp după ce a aflat că suferă de boala Lyme

Adda, în lacrimi pe Internet. Ce mesaj a primit artista la scurt timp după ce a aflat că suferă de boala Lyme

GALERIE FOTO (4) Adda, în lacrimi pe Internet.

Adda, în lacrimi pe Internet. În urmă cu câteva zile, celebra artistă a dezvăluit că a fost diagnosticată cu boala Lyme. Adda a primit un diagnostic și tratament greșit vreme de aproape doi ani. Recent, cântăreața a postat un mesaj emoționant primit de la un fac. Adda a izbucnit în lacrimi.

Adda, în lacrimi pe Internet. Ce mesaj a primit artista la scurt timp după ce a aflat că suferă de boala Lyme

Adda este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Vedeta este căsătorită cu Cătălin Rizea și au împreună un băiețel. Recent, vedeta le-a spus fanilor săi că are boala Lyme, dar nu știa acest lucru, deoarece artista a fost diagnosticată greșit. Mai mult, medicii i-au dat și un tratament greșit, iar acest lucru i-a agravat situația. Adda a aflat că suferă de această boală după ce i-au paralizat mai multe părți ale corpului, iar după mai multe investigații medicale a aflat ce are. Printr-o postare pe Facebook, artista le-a explicat fanilor că va urma un tratament dificil, motiv pentru care se va retrage o perioadă din mediul online. După ce s-a confesat fanilor, Adda a primit un mesaj emoționant din partea unui internaut. Acesta i-a transmis printr-un mesaj pe Instagram să fie puternică. Acesta i-a mai spus artistei că sunt foarte mulți oameni care îi ascultă muzica.

“Bună, Adda! (…) Înțeleg prin ce treci. Să nu îți fie frică. Știu că poți! Tu ne-ai spus tuturor că putem atunci când nu am mai putut. Fii puternică și iubește orice obstacol ce îți stă în cale! Nu știu ce și cum să spun.Dar să nu uiți că sunt oameni în lumea asta care îți poartă muzica în suflet și pe tine ca om. Să nu cedezi nici măcar o secundă. Ești minunată!”, este mesajul emoționant primit de Adda.

Adda in lacrimi

Adda a aflat că are boala Lyme

La câteva ore după ce a dezvăluit public că a fost diagnosticată cu două afecțiuni grave, infecții cu Borelioză și Bartonella, cunoscută sub numele de boala Lyme și boala ghearelor de pisică, artista a primit multe mesaje de încurajare. De asemenea, unii internauți i-au cerut sfaturi în legătura cu tratamentul urmat, cu felul în care a ajuns la diagnosticul corect. „Sunt bine, am bocit o săptămână după ce am aflat ce se întâmplă în corpul meu, dar acum gândesc pozitiv și sunt încrezătoare, pentru că știu ce am și știu cu ce mă bat și există tratament. Din câte mi-au spus doctorii, prima lună este cea mai grea pentru că atunci o să moară 80% din „Gogutz” (felul în care Adda și-a „botezat” paraziții și bacteriile din corp -n.r.), iar toxinele îmi vor ieși prin piele și prin corp. O să mă chinui puțin cu dureri și cu stări nasoale, cu erupții, însă o să fie bine, după care ușor, ușor o să-mi reiau activitatea, ținând tratament, pentru că trebuie să mă asigur că „Gogutz” nu va mai face copii în sângele meu”, a povestit Adda pe InstaStory.

Cu toate că a suferit foarte mult după ce a aflat diagnosticul, Adda este o fire puternică și știe că se va face bine. În același timp, i-a sfătuit pe admiratorii ei să mănânce sănătos și să aibă grijă de ei. „Să mâncați sănătos, pentru că mie asta mi-a salvat viața! Am ținut un regim foarte strict un an jumate. Nu l-am lăsat pe „Gogutz” să-și facă de cap cum ar fi vrut el pentru că i-am dat antibiotice din plante, din alimente și l-am ținut cât de cât sub control. Mă simt foarte aproape de Dumnezeu, cred că niciodată nu l-am simțit atât de puternic în viața mea și cred cu tărie că, de fapt, această boală este de fapt vindecarea mea. E un paradox. Prin această boală o să mă vindec sufletește, emoțional și fizic. Cred cu tărie că eu am atras această boală și tot eu pot să o alung”, a mai spus artista în mesajul către fani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: