Redactia.ro
Home » Monden » Declarațiile lui Cătălin Rizea, după ce Adda a fost diagnosticată cu o boală dificilă: „Facem față de un an și ceva…”

Declarațiile lui Cătălin Rizea, după ce Adda a fost diagnosticată cu o boală dificilă: „Facem față de un an și ceva…”

În urmă cu câteva zile, Adda a făcut un anunț trist despre starea sa de sănătate și cariera ei în muzică. De mai bine de jumătate de an de confruntă cu probleme, iar acum medicii i-au pus un diagnostic crunt: boala Lyme. După ce artista a anunțat că se retrage din fața camerelor de luat vederi, Cătălin Rizea a spus și el câteva cuvinte despre perioada ce urmează din viața lor. 

Declarațiile lui Cătălin Rizea, după ce Adda a fost diagnosticată cu o boală dificilă: „Facem față de un an și ceva…”

Întrucât Adda va începe un tratament dificil, a preferat ca pentru moment să se concentreze pe starea sa de sănătate și pe familia sa. Există însă și vești bune: boala cu care a fost diagnosticată este într-un stadiu incipient, așadar speranța nu este încă pierdută.

Despre acest lucru a vorbit și Cătălin Rizea, care a promis că-i va fi alături soției sale indiferent de situație. Fostul concurent de la „Asia Express” a vrut să mai clarifice un aspect important legat de ultimele evenimente din viața partenerei sale: faptul că și-a expus situația nu a fost pentru a avea anumite beneficii, ci doar pentru a atrage atenția asupra unei situații foarte grave.

„Boala Addei se află încă într-un stadiu incipient. Iată un motiv pentru a rămâne optimiști, și Adda, și eu, și ceilalți membri ai familiei noastre. Facem față de un an și ceva. Vom face și pe mai departe, fără nicio îndoială. Iar eu, soțul ei, îi voi sta alături, ca de fiecare dată! Ce vă așteptați să vă spun?! Adda a spus ce avea de spus. Iar dacă a postat pe paginile sale de socializare mesaje legate de situația cu care se luptă nu a făcut-o în niciun caz pentru a-și spori notorietatea, cum poate mai crede unul sau altul, ci pentru a atrage atenția asupra unei situații cu care se mai pot confrunta și alți semeni de-ai noștri!”, a declarat Cătălin Rizea pentru impact.ro.

Adda se retrage din viața publică pentru a se putea ocupa de starea sa de sănătate

După ce a aflat că a fost diagnosticată greșit, Adda a împărtășit cu publicul său veștile teribile. Din păcate, boala Lyme i-a afectat deja puternic organismul, iar ea va fi nevoită să treacă printr-un tratament agresiv. Timp de un an și jumătate, nu-și va mai desfășura activitatea profesională, dar a promit că-i va ține la curent pe urmăritorii săi din mediul online, care mereu se interesează să starea sa de sănătate.

„Dragii mei, după un an jumătate de chin în care mi s-a pus diagnostic greșit și mi s-a dat tratament și mai greșit, am aflat într-un final adevărul. A fost nevoie să îmi paralizeze anumite părți ale corpului că să fiu diagnosticată cu Borelioza și Bartonella- transmise de căpușe și țânțari, ploșnițe sau dacă te muscă animale care au asta în sânge. Din păcate, inflamația și neurotoxinele au ajuns la creier, pentru că nu s-a acționat la timp. Așa că urmează o perioada de lupta și de tratament agresiv care durează în total un an și jumătate“,  a afirmat Adda.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: