Redactia.ro
Home » Știri » Adela Chirică, despre incendiul de la secția ATI: ”Cu imaginea asta în fața ochilor să votați”

Adela Chirică, despre incendiul de la secția ATI: ”Cu imaginea asta în fața ochilor să votați”

Adela Chirică, președintele Asociației pentru Dravet și alte Epilepsii Grave, a avut o reacție dură pe rețelele de socializare după tragicul incendiu de la secția ATI a Spitalului Județean Piatra Neamț. ”Să vă imaginați în ce chinuri și dureri a murit omul din acel pat de la ATI” a scris Adela Chirică. Postarea ei a fost distribuită și de Mihai Bendeac.

 Adela Chirică, reacție dură după incendiul de la ATI

Adela Chirică, președintele Asociației pentru Dravet și alte Epilepsii Grave a comentat dur pe rețelele de socializare incendiul de la ATI, de la Spitalul Județean Piatra Neamț, în care zece persoane au murit. Acestea erau infectate cu coronavirus și intubate. Postarea Adelei a fost distribuită și de actorul Mihai Bendeac, informează cancan.ro.

La o poză cu patul ars din secția ATI a unității medicale, o imagine deprinsă parcă din filmele de groază, Adela Chirică a atașat un text dur. I-a îndemnat pe oameni, ca atunci când vor merge la vot să aibă în fața ochilor imaginea de nedescris, pentru că în acel pat a murit un om în chinuri groaznice.

 

”Când votați pe 6 decembrie, cu imaginea asta în fața ochilor să votați. Să vă urmărească și în somn imaginea asta. Și doar să vă imaginați în ce chinuri și dureri a murit omul din acel pat de la ATI. Data viitoare poți fi tu în patul ăsta. Sau și mai rău, unul drag ție. Pentru că în țara asta mereu va fi o data viitoare. Baftă la votare zic”, a scris Adela Chirică.

Adela Chirică a precizat că se va face o anchetă de către procurorii Eduard Mihai Ilie și Marius Iacob, pentru a se vedea cu exactitate care a fost cauza care a dus la o tragedie atât de mare.

„Potrivit G4Media, ancheta va fi efectuată de către procurorii Eduard Mihai Ilie și Marius Iacob. Primul a instrumentat dosarul incediului de la Colectiv, iar al doilea pe cel al incendiului de la Maternitatea Giulești din 2010. Suntem singuri și ai nimănui. Fiecare pe cont propriu, scapă cine poate!! Dumnezeu cu mila Lui să ne mai salveze în țara asta. Atât. România, trage cortina”, a mai scris Adela.

Mihai Bendeac, a reacționat după postarea Adelei Chirică. El a dat share la textul care reflectă realitatea dură a țării.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: