Redactia.ro
Home » Monden » Adela Pârvu de la „Visuri la cheie” s-a recăsătorit! După un mariaj eșuat de 24 ani, a dat o nouă șansă iubirii

Adela Pârvu de la „Visuri la cheie” s-a recăsătorit! După un mariaj eșuat de 24 ani, a dat o nouă șansă iubirii

Adela Pârvu, cunoscutul designer interior de la „Visuri la cheie” a făcut recent un anunț fericit despre viața sa personală. A trecut cu bine peste dezamăgirea cauzată de divorț, iar finalul căsniciei a reprezentat pentru ea un nou început. Iubirea și-a găsit din nou drumul în viața sa, iar ea a avut curaj și a spus din nou „DA!” în fața Stării Civile.

Adela Pârvu a încheiat un mariaj de 24 de ani

Între Adela Pârvu și fostul său partener a existat o diferență mare de vârstă, care în cele din urmă a dăunat legăturii sentimentale dintre ei . Adrian Pârvu, de profesie scriitor, era cu 24 de ani mai mare decât fosta sa soție, însă acest lucru nu a stat în calea fericirii lor în primă instanță. Au fost căsătoriți timp de 24 de ai, iar rodul iubirii lor au fost doi băieți, Ștefan și Luca, care și-au făcut mereu părinții mândri cu rezultatele lor.

Din câte a povestit fosta arhitectă de la „Visuri la cheie”, despărțirea de fostul său soț a fost inevitabilă. Chiar și fii săi s-au așteptat la această etapă dificilă din viața lor de familie, așa că au acceptat-o cu maturitate și și-au susținut părinții să fie fericiți, chiar și separat.

După divorț, Adela a rămas alături de băieții săi, care au susținut-o în tot acest timp. După doi ani de singurătate, adolescenții în vârstă de 17 ani și-au încurajat mama să-și găsească jumătatea. Au sfătuit-o să își facă un cont pe un site de matrimoniale, iar după câteva eșecuri, sufletul bun pe care îl aștepta atât de mult a apărut.

S-a recăsătorit la doar  3 săptămâni după ce și-a cunoscut actualul soț

„Mi-am refăcut contul pe un site de dating și primul care mi-a scris a fost Bogdan. El a fost foarte curios de poza pe care mi-am pus-o, pentru că poza nu era explicită,adică eu mi-am pus o poză cu spatele. Nu știa cine sunt., a intrat în vorbă cu mine, mi-a plăcut profilul lui pentru că avea pozele foarte clare, adică erau fix pozele de pe Facebook. Și era o descriere sumară, dar onestă. Au fost trei poze care erau foarte oneste, foarte transparente, ceea ce mi-a dat încredere.”, a povestit Adela Pârvu

După o discuție plăcută, cei doi au au făcut schimb de rețelele de socializare, iar chimia dintre ei a fost una extraordinară. La doar 3 săptămâni după prima întâlnire, Bogdan și-a ascultat inima și a îngenunchiat în fața Adelinei Pârvu, cerându-i să fie soția sa. Răspunsul vedetei a fost unul scurt, însă hotărât: DA.

„Am intuit că vrea să mă ceară de soție și eu i-am zis că nu vreau să fiu ca toată lumea, respectiv cu un inel de logodnă și că nu cred că inelele cu diamante fac vreo diferență. Oricum răspunsul e «Da!» și singurul inel pe care ăl vreau e doar verigheta.”, a mai adăugat Adela.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: