Redactia.ro
Home » Monden » Adela Popescu a falimentat afacerea familiei. Cum a reușit? Vedeta a recunoscut totul, în direct

Adela Popescu a falimentat afacerea familiei. Cum a reușit? Vedeta a recunoscut totul, în direct

Adela Popescu

Adela Popescu a reușit să-și construiască o carieră de succes, atât în televiziune, cât și în actorie. Puțini știu, însă, că vedeta nu a avut dintotdeauna simțul banilor.

Prezentatoare a recunoscut recent, în cadrul emisiunii pe care o moderează, că a falimentat afacerea părinților ei. Astfel, cei doi și-au deschis un magazin, dar care și-a închis ușile după jumătate de ani. Se pare că unul dintre motive ar fi avut de-a face cu fiica lor, Adela.

Adela Popescu a falimentat afacerea familiei

După 6 luni, afacerea de familie a intrat în faliment. Adela Popescu era lăsată pe post de vânzătoare în magazin. Însă fetița de atunci vindea tuburi de bomboane pe jumătate goale, după ce le mânca împreună cu prietena ei.

Pe lângă faptul că mânca bomboanele de la magazin, aceasta bea și sucurile. Ulterior, când fratele său s-a dus la facultate, a dispărut și berea.

„Am dat faliment în aproximativ șase luni. Dar să vă spun ce făceam, că de atunci am eu probleme cu calciul, toate băuturile acelea negre carbogazoase, le beam împreună cu prietena mea, Claudia. Ca să nu mă bată îi dădeam și ei.

Cred că avem vreo 12 ani, deja vindeam acolo. Și erau bomboanele alea, acum nu știu dacă mai există…Luam tubul, mâncam bomboanele și îl vindeam jumate. La un moment, chiar nu mai aveam nimic. Eu mâncam dulciurile, beam și sucurile.

A deschis o discotecă în locul magazinului

Când a luat Bogdan la facultate, s-au dus și lăzile de bere și așa mai departe. Eu vindeam la bar. Mai jucam table cu oamenii. Avem un singur sortiment de băuturi, dar era aranjat frumos, pus în vitrină. Am intrat în faliment și asta a fost”, a povestit prezentatoarea Adela Popescu, într-o intervenție la emisiunea pe care o moderează.

Colegii moderatoarei s-au amuzat copios când au auzit povestea, mai ales că după ce afacerea a intrat în faliment, în locul magazinul a fost deschisă o discotecă.

„Am intrat în faliment și asta a fost. După am făcut discotecă”, a dezvăluit vedeta Pro TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: