Redactia.ro
Home » Monden » Adela Popescu și Radu Vâlcan, detalii inedite despre căsnicia lor! Cum se înțeleg cei doi

Adela Popescu și Radu Vâlcan, detalii inedite despre căsnicia lor! Cum se înțeleg cei doi

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai apreciate căsnicii din lumea mondenă. Cei doi au oferit detalii despre căsătoria lor, dar și secretul pentru care relația lor durează de peste 12 ani. Deși totul pare lapte și miere, cei doi actori spun că au trecut prin momente de cumpănă de-a lungul timpului. De asemenea, gelozia, care de multe ori destramă relații, pentru ei nu a fost o problemă. Adela și Radu au povestit cum gestionează gelozia.

Adela Popescu și Radu Vâlcan, detalii inedite despre căsnicia lor!

Actrița și prezentatoarea, Adela Popescu, a vorbit fără perdea despre toate perioadele dificile din mariajul cu Radu Vâlcan. Adela consideră că într-un cuplu partenerii nu trebuie să fie concentrați constant unul asupra celuilalt, dar fiecare dintre ei trebuie să-și manifeste afecțiunea prin mici gesturi și să acorde atenție la nevoile celui de lângă el.

„Am avut perioade în care nu a mai fost timp de pupicul de noapte bună, asta pentru ca eu adormeam cu doi copii pe mine şi Radu cu celălalt. Deci, da, sunt momente când atenţia noastră toată nu are cum să mai fie îndreptată unul către celălalt, dar e normal, cred, să fie aşa.

Însă, când simţim că se prelungeste starea, ieşim la o cină, deschidem un prosecco, povestim despre ce ne doare şi reușim să ne reconectăm.”, a relatat prezentatoarea de la ,,Vorbește Lumea”, pentru viva.ro.

Pe de altă parte, Radu Vâlcan spune că au existat tensiuni în relația cu Adela, însă datorită conexiunii puternice dintre ei, au găsit mereu o cale de a gestiona situația. „Este evident că în viața fiecărui cuplu există discuții, mai mari sau mai mici. Nici noi nu facem excepție.

Dar niciodată nu s-a ajuns în punctul în care ne-am fi putut gândi că nu există ieșire din situația respectivă. Și asta, pentru că ne cunoaștem suficient de bine încât să știm cum să gestionăm momentul.” a mărturisit Radu Vâlcan.

Cum gestionează Radu Vâlcan și Adela Popescu gelozia

Legat de gelozie, Radu Vâlcan susține că Adela nu i-a dat până acum ocazia să simtă că ceva este în neregulă. Mai mult, actorul e de părere că gelozia este un sentiment firesc într-o relație. „Niciodată nu am fost provocat din punctul ăsta de vedere. Poate că gelozia are rolul și însemnătatea firești într-o relație,

cât timp totul este constructiv. Telefoanele noastre sunt la comun. În sensul că ne știm parolele reciproc. N-avem nimic de ascuns. Avem grijă să le schimbăm doar în momentul în care le învaţă şi copiii.”, a declarat soțul Adelei, pentru viva.ro.

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au cunoscut pe platourile de filmare din Buftea. Pasiunea s-a aprins repede între ei, iar în timp, idila s-a transformat într-o frumoasă poveste de dragoste. În 2015, Radu Vâlcan și Adela Popescu s-au căsătorit. Împreună au trei copii, trei băieți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: