Redactia.ro
Home » Monden » Adela Popescu, chinuită de boala secolului: „Credeam că o să mor!”

Adela Popescu, chinuită de boala secolului: „Credeam că o să mor!”

Adela Popescu boala secolului

Invitată la un podcast, Adela Popescu a făcut o mărturisire șocantă despre situația cu care s-a confruntat acum câțiva ani. Ea a relatat că a avut de pătimit de pe urma bolii secolului și că nopți la rând nu putea să doarmă. Cu ce fusese diagnosticată prezentatoarea TV?

Adela Popescu, chinuită de boala secolului

Asemenea altor tineri, Adela Popescu s-a confruntat cu atacuri de panică și anxietate, care o împiedicau să-și desfășoare viața de zi cu zi. Prezentatoarea TV a mărturisit că aceste episoade extreme au avut loc în perioada în care juca în telenovele și că, la acea vreme, n-a știut să le facă față.

„Am descoperit, în timp că, de fapt, erau niște atacuri de panică, pe care le aveam deseori în somn. Totul era foarte mult. Nu puteam să cuprind tot ceea ce mi se întâmpla. Jucam enorm atunci, zile întregi, cu pauză de masă în care nu știai dacă să mănânci sau să dormi. Eu am avut și ghinionul să am personaje extrem de pregnante.
De regulă, eram protagonistă, asta însemna că filmam tot timpul. Nu prea existau secvențe fără mine. Asta însemna ca trebuia să țin minte extrem de mult text și să-mi schimb stările foarte ușor’’. a mărturisit Adela Popescu, potrivit avantaje.ro.

Se temea că nu s-ar mai trezi

Adela a povestit că avea gânduri despre moarte și că se temea că nu s-ar mai trezi dacă ar reuși să adoarmă. Mai grav e că cei apropiați nu i-au putut fi aproape, căci nu erau la curent cu ce se confrunta vedeta. „Când povesteam cu familia mea despre perioada grea prin care am trecut, cu anxietăți, mi-au spus «dar noi cum de nu am știut asta?». Iar eu le-am răspuns: «Nici eu n-am știut să vă spun» M-a învăluit atât de sinuos, încât nu mi-am dat seama că se întâmplă asta. La un moment dat, am ajuns la concluzia că o jumătate de an n-am dormit noaptea, pentru că mi-era teamă să adorm, credeam că o să mor’’ , a mai spus Adela Popescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: