Redactia.ro
Home » Monden » Adela Popescu, criticată dur de internauți. Ce mesaj le-a transmis Radu Vâlcan răutăcioșilor

Adela Popescu, criticată dur de internauți. Ce mesaj le-a transmis Radu Vâlcan răutăcioșilor

GALERIE FOTO (3)Adela Popescu, criticată dur de internauți.

Adela Popescu, criticată dur de internauți. Fosta prezentatoare de la Vorbește lumea este în al nouălea cer! Adela este însărcinată cu cel de-al treilea copil, dar recent, blondina s-a confruntat cu o situație neplăcută. Aceasta a fost jignită de internauți, dar soțul ei, Radu Vâlcan a luat atitudine și și-a apărat partenera.

Adela Popescu, criticată dur de internauți. Ce mesaj le-a transmis Radu Vâlcan răutăcioșilor

Adela Popescu, criticată dur de internauți. Colega lui Cove este în culmea fericirii și așteaptă ca în câteva săptămâni să aducă pe lume cel de-al treilea băiețel. Deși nu mai prezintă emisiunea de la Pro tv, vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce se întâmpla nou în familia ei. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, actrița nu a mai suportat și a răbufnit la adresa celor care au jignit-o. Blondina a povestit pe Instagram că nu se așteapta să primească mesaje urâte din partea fanilor, mai ales că promovează anumite lucruri foarte rar.

Adela insarcinata

Chiar dacă a recunoscut că acum încearcă să nu se mai supere și că a fost certată de soțul ei pentru asta, Adela a vrut să clarifice discuțiile legate de plasarea de produse. „Am avut o seară în care m-am tot frământat cu cei care mi-au scris la postarea cu pricina, m-am gândit că poate nu m-am făcut înțeleasă, că mie mi se părea că e ceva atât de logic ce spun. Luau cuvintele și le interpretau în toate felurile, m-am consumat pe subiect, recunosc. Am fost așa fericită apoi să descopăr că oamenii au înțeles ce spun și nu au interpretat, că sunt deschiși la minte așa cum știam eu că sunt oamenii din comunitatea mea. Desigur, accept părerile tuturor, dar cumva lucrurile au escaladat pe profil și s-au exprimat urât, au și jignit mulți dintre ei și chestia asta m-a șocat pentru că nu credeam că am astfel de oameni în comunitatea mea și m-a deranjat așa„, a spus Adela.

Reacția lui Radu Vâlcan

La scurt timp, după ce internauții au jignit-o pe soția sa, Radu Vâlcan a vrut să le transmită un mesaj invidioșilor. Actorul le-a spus să meargă la alergat cu el pentru a se calma și a se relaxa. Cei doi soți au făcut haz de necaz pe seamă căderii sale nervoase, așa că prezentatorul tv a ales să facă un maraton de alergat în parc. „Să vină cu mine la alergat. Am terminat un semi-maraton.”, a spus Radu Vâlcan.

Adela impreuna cu sotul si copiii lor

Povestea de dragoste dintre  Radu și Adela a început în urmă cu 12 ani, iar acum urmează să devină părinți pentru a treia oară. Relația celor doi a început în 2010 și s-au cunoscut pe platourile de filmare a serialului „Iubire și onoare. ”Am repetat și am filmat foarte mult împreună până să-mi dau seama că Adela îmi provoacă insomnii. Că nu mă pot odihni gândindu-mă la ea, că mă face să uit de oboseală. Că mă revigorez în preajma ei. La un moment dat, mi-am dat seama că sunt îndrăgostit, pur și simplu.(…) Sărutul acela «furat» pe holurile de la Buftea, când ne-am întâlnit în drum spre repetiții, eram doar noi doi, o mâncam din priviri, înnebuneam când apărea, mă fâstâceam când o vedeam și mă încurcam în replici când ne uitam unul la celălalt? Da, ai dreptate, așa a fost!”, povestește Radu Vâlcan.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: