Redactia.ro
Home » Monden » Adela Popescu, gravidă din nou? Ce imagine a publicat prezentatoarea TV: „Noi trei, găsiți intrusul!”

Adela Popescu, gravidă din nou? Ce imagine a publicat prezentatoarea TV: „Noi trei, găsiți intrusul!”

GALERIE FOTO (8) Adela Popescu, despre revenirea spectaculoasă la Vorbește Lumea

Adela Popescu, gravidă din nou? Prezentatoarea TV a publicat o imagine alături de Radu Vâlcan, iar fanii au fost surprinși de mesajul postat la descrierea pozei. Mai mult, unii au spus imediat că vedeta tv ar fi însărcinată pentru a parta oară.

Adela Popescu, gravidă din nou? Ce imagine a publicat prezentatoarea TV: „Noi trei, găsiți intrusul!”

Adela Popescu este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc. Prezentatoarea TV formează un cuplu cu Radu Vâlcan, iar împreună au trei băieți, Andrei, Alexandru și Adrian. Vedeta este extrem de fericită și împlinită cu familia sa. Chiar și așa, fanii Adelei au fost șocați după ce aceasta a postat o imagine alături de soțul său. Vedeta apare alături de Radu Vâlcan, și a scris un mesaj la descriere ce i-au pus ope gânduri pe urmăritori. „Noi trei, găsiți intrusul!”, a scris prezentatoarea TV, în dreptul unei imagini cu soțul ei.

Unii dintre internauți s-au gândit că vedeta de la PRO TV ar fi însărcinată pentru a patra oară. Ulterior, Adela Popescu a publicat aceeași imagine și le-a arătta fanilor săi că intrusul era, de fapt, un coș. Tot ea a declarat că nu este însărcinată. „Mă refeream la acest coș. Nu sunt gravidă!„, a fost mesajul postat ulterior de vedetă.

Adela Popescu, despre a patra sarcina

Adela Popescu a adus pe lume trei băieți minunați. Vedeta a născut anul trecut un băiat, dar fanii săi se așteapta ca prezentatoarea tv să le mai dea o veste. Adela Popescu a dezvăluit că este mulțumită cu familia pe care o are și se oprește aici, mărturisind că nu va mai exista nicio altă sarcină. Prezentatoarea Tv a povestit că a trecut prin dureri îngrozitoare în timpul nașterii micuțului Adrian.

„Ideea e că m-am culcat liniştită, nu mă durea nimic. Pe la 5 dimineaţă au început contracțiile şi am zis că nu îmi sperii soţul. Am sunat-o pe mama lui, am sunat-o pe mama mea, apoi l-am trezit pe el.Chiar i-am zis că dacă vrea să conduc, eu pot să o fac. Era prea emoţionat, dar am ajuns cu bine la spital. Travaliul a fost scurt, în 3 ore jumătate am şi născut.Efectul epiduralei s-a duş rapid, iar durerea era groaznică. Bebeluşul nu cobora, anestezie nu mai puteam primi, a fost dureros tare, dar a ieşit victorios.”, a zis Adela Popescu după naștere, la Vorbește lumea.

După un travaliu de 4 ore, vedeta a putut să își strângă bebelușul în brațe. Ea și Radu Vâlcan s-au bucurat foarte mult în momentul în care Adrian a fost adus acasă alături de cei doi frați, Andrei și Alexandru. La scurt timp după ce a născut al treilea băiețel, tatăl vedei i-ar fi spus să se oprească la trei copii. ”Nu mai faceți, tată, copii! Gata, vă ajung trei. Că vă trec tinerețile”, este replica pe care Adela Popescu a auzit-o de la părintele său și după care a spus public că ”Ne mai trebuie o pereche de gemeni băieți”, totul fiind, menționa ea, în spirit de glumă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: