Redactia.ro
Home » Monden » Adela Popescu și Dan Bordeianu, din nou împreună. Cum au fost surprinși cei doi

Adela Popescu și Dan Bordeianu, din nou împreună. Cum au fost surprinși cei doi

GALERIE FOTO (3) Adela Popescu și Dan Bordeianu, din nou împreună

Adela Popescu și Dan Bordeianu, din nou împreună. În anii 2000, Adela și Dan au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au format un cuplu vreme de trei ani, dar iubirea lor a luat sfârșit și fiecare și-a văzut de drum. După aproape 15 ani de la despărțire, Adela Popescu și Dan Bordeianu au stat față-n față.

Adela Popescu și Dan Bordeianu, din nou împreună. Cum au fost surprinși cei doi

Adela Popescu și Dan Bordeianu au format un cuplu între anii 2004 și 2007. Cei doi s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale serialului Numai Iubirea. Adela și Dan au pus punct relației în 2007 și fiecare și-a găsit fericirea în brațele altor parteneri. În timp ce Dan Bordeianu s-a retras pentru o perioadă din lumina reflectoarelor, Adela și-a continuat cariera de actriță, artistă, dar în prezent este moderatoarea emisiunii „Vorbește lumea”, de la Pro Tv. Recent, Dan Bordeianu s-a reîntors la pasiunea sa veche, actoria.

Acesta este protagonistul noului film „Căutătorul de vânt”, iar cu această ocazie a fost invitat în emisiunea Adelei. Cei doi s-au comportat normal și nu a existat niciun fel de tensiune, semn că Adela și Dan au rămas în relații bune. În 2015, Adela s-a căsătorit cu Radu Vâlcan, de care s-a îndrăgostit în perioada în care jucau împreună în telenovela Iubire și onoare. Cei doi au împreună trei băieți minunați, Andrei, Alexandru și Adrian. Dan Bordeianu este căsătorit cu Teodora și au împreună doi copii. Actorul a spus că pelicula va rula în cinematografe din 11 martie.

Dan Bordeianu, despre noul proiect

Dan Bordeianu a fost invitat în emisiunea fostei iubite, unde a vorbit despre noul său proiect. După o pauză de câțiva ani, actorul a revenit la pasiunea sa. Acesta este protagonistul filmului „Căutătorul de vânt”, explicând despre ce este vorba în pelicula. În film este vorba despre un tânăr care atunci când află că mai are putin de trăit se refugiează departe de lume și începe o nouă viață. Cu această ocazie, Dan Bordeianu a deschis subiectul războiului dintre Ucraina și Rusia. Actorul a vorbit și despre pandemia de coronavirus.

„Dacă tot am fost invitat la tine în emisiune și am oportunitatea asta, nu pot rămâne nepăsător. E de datoria mea să amintesc de lucrurile care se întâmplă în jurul nostru și aici mă refer și la pandemia prin care am trecut și care ne-a pus într-o stare de asediu, ne-a ținut permanent într-o stare ca de război, iar mai nou ce se întâmplă în Ucraina. Cred că una dintre datoriile noastre, în primul rând, dincolo de soluția mistică, este a nu uita să trăim. Pentru că războiul, pandemia, toate situațiile astea ne fac, într-un fel sau altul, să uităm să mai trăim și asta cred că este îngrozitor.Rămânem nişte roboţei care nu nu funcţionăm decât aşa, pe pilot automat şi se duce toată povestea asta şi în film. Adică, este extrem de ancorat în realitate”, a spus actorul la „Vorbește lumea”, relatează Fanatik.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: