Redactia.ro
Home » Monden » Adela Popescu, pe ultima sută de metri cu sarcina:„Prima monitorizare fetală”

Adela Popescu, pe ultima sută de metri cu sarcina:„Prima monitorizare fetală”

Adela Popescu mai are câteva săptămâni până la naștere și este plină de emoții. Actrița a mers în acest weekend să facă prima monitorizare fetală a bebelușului și a dat tuturor senzația că, deja, l-a adus pe lume.

Adela Popescu, pe ultima sută de metri cu sarcina: „Prima monitorizare fetală”

Adela Popescu va deveni curând a treia oară mamă și tot de băiat. Actrița este pe ultima sută de metri cu sarcina, iar înainte de naștere a mers să facă prima monitorizare fetală a bebelușului, adică să-i asculte inima. Adela Popescu și-a ținut fanii la curent cu acest lucru și le-a adresat o întrebare care a dat de înțeles că, deja, a născut. Actrița a postat și o fotografie cu ea înainte de monitorizare și după.

Colaj cu Adela POpescu la medic și cu burtica de gravidă

„Prima monitorizare fetală. Adică ascult inimioara bebelușului. ❤️
#37s3z Sunt curioasă, voi la câte săptămâni ați născut?
”, și-a întrebat Adela Popescu fanii.

Printre cei care i-au comentat sunt și vedete precum: Adelina Pestrițu și Dana Rogoz. „Succes! ❤️ Naștere ușoară❤️❤️”, i-a transmis Adelina Pestrițu vedetei, la care ea i-a răspuns:„Stai, că nu m-am internat să nasc. Monitorizarea asta se face obligatoriu de câteva ori înainte de a naște 😘😘😘”, a clarificat Adela Popescu.

Ulterior, și Dana Rogoz a intervenit: „Era să îmi scape telefonul din mână. Tu să nu îmi faci figura să aflu de pe IG că naști!”,

Radu Vâlcan, emoționat pentru nașterea fiului lui

Nu doar Adela Popescu este nerăbdătoare să nască, ci și soțul ei, Radu Vâlcan stă cu sufletul la gură. Abia așteaptă să-și strângă fiul în brațe.

”Suntem extrem de nerăbdători, deja am intrat în febra pregătirilor, avem emoții, copiii la fel, în rest așteptam, ne pregătim așa cum ne-am pregătit și în cazul celorlalți doi copii. Eu am emoții pentru că de la control la control, în ultima perioadă mergem destul de des la control, încep să intru în atmosferă, văd copilașul acolo, că îl pot vedea”, a spus Radu Vâlcan la Antena Stars, scrie Spynews.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: