Redactia.ro
Home » Monden » Adela Popescu se întoarce la TV. Vedeta a vorbit despre marea revenire: “O să mă vedeți, sigur!”

Adela Popescu se întoarce la TV. Vedeta a vorbit despre marea revenire: “O să mă vedeți, sigur!”

Adela Popescu se întoarce la TV. Vedeta a vorbit despre marea revenire: “O să mă vedeți, sigur!”

Adela Popescu este una dintre cele mai iubite vedete din România, care se bucură de mare succes încă de la prima sa apariție pe micile ecrane. De ani buni are parte de multe reușite în plan profesional, dar de ceva timp a decis să stea departe de micile ecrane. Prezentatoarea TV a făcut acum un anunț important, prin care a comunicat momentul în care va reveni în atenția publicului.

Adela Popescu revine pe micile ecrane

Adela Popescu a dispărut de pe micile ecrane de ceva timp. După prezentarea emisiunii “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” împreună cu Cabral, aceasta a decis să ia o pauză și să se ocupe mai mult de propria persoană și de familie. De atunci a fost foarte activă în mediul online, a păstrat legătura cu fanii și a oferit detalii importante despre viața ei.

Se pare, însă, că vedeta are de gând să revină la muncă și nu mai poate sta mult timp departe de lumina reflectoarelor. Într-un interviu pentru Ego, Adela a mărturisit că era mult prea obosită și a simțit că este momentul pentru o pauză, dar simte că a venit momentul să se întoarcă în fața camerelor și deja a primit mai multe oferte.

Analizează variantele, se asigură că face cea mai bună alegere și, când va simți că a venit momentul, va accepta propunerile și se va întoarce în atenția celor care o iubesc.

„O să mă vezi. Știu că mi se pune întrebarea aceasta: „Și tu ce faci acum?”. În primă fază am senzația că ar trebui să mă simt prost, ca și cum e ceva de rău. Dar a fost o alegere. Eu mi-am dorit, după niște ani în care am muncit foarte mult, cu copii foarte mici. M-am trezit că sunt foarte obosită, realmente. Nu mai puteam să fiu creativă, nu mai puteam să ofer nimic din ce știu eu că pot. Atunci, am zis că trebuie să punem puțin stop, stăm puțin pe acasă, dormim, mâncăm, stăm cu copiii mai mult sau mai puțin, ieșim cu prietenii, nu ne grăbește nimeni, nu ne sună nimeni să ne trimită în anumite locuri și abia apoi când mă simt mai cu desaga plină, o să mă întorc. Da, acum au început, bineînțeles, niște discuții. Analizăm ce variante ar fi, ce ne place și ce ni se potrivește. O să mă vedeți, sigur.”, a declarat Adela pentru ego.ro.

Ce a făcut Adela de când nu mai apare la TV

Adela spune că a auzit prea des întrebarea „Și tu ce faci acum?”, dar nu s-a lăsat afectată, pentru că știe ce planuri are. Primește multe oferte și, după aproape un an de la dispariție, are de gând să vină cu surprize mari pentru fani. La fel ca celebrul Cabral, și pentru ea a fost greu să lipsească atât, dar cel puțin a avut timp să se bucure de familie, de prieteni, de timp liber, după ce vacanțele ei erau înainte de cel mult trei săptămâni.

“A stat 3 sau 4 luni, ceea ce, pentru el, e foarte mult. (n.r. Cabral) Noi suntem oameni care nu au avut niciodată vacanță 3 luni. Maxim 3 săptămâni au fost de fiecare dată. Acum, de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, se face anul. Este WOW. Deci, pur și simplu, să poți să pui la un moment dat stop este fantastic. Mai este o chestie. Tu pui stop, dar știi, în mintea ta, că o să continui. Este greu să duci când pui stop și știi că este de tot. Asta este o alegere. Dar acum, gata, sunt întâlniri, sunt discuții, sunt negocieri. Vedem din toamnă, din grila nouă.”, a mai spus vedeta, pentru aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: