Redactia.ro
Home » TV » Adela Popescu și-a arătat pentu prima oară burtica de graviduță! Prezentatoarea este în luna a patra de sarcină

Adela Popescu și-a arătat pentu prima oară burtica de graviduță! Prezentatoarea este în luna a patra de sarcină

GALERIE FOTO (5) Adela Popescu

Adela Popescu va deveni mamă pentru a treia oară anul acesta. Prezentatoarea TV și-a arătat pentru prima dată burtica de graviduță, fiind în luna a patra de sarcină. 

 

Adela Popescu și-a arătat pentu prima oară burtica de graviduță

La scurt timp după ec a anunțat că se  retrage de la emisiunea „Vorbeşte lumea” pentru moment, Adela Popescu, Radu Vâlcan și copiii ei au plecat într-o vacanță la munte. Ulterior, acolo au stabilit și următoarea destinație, Maldive. Adela Popescu și Radu Vâlcan au plecat în Maldive împreună cu cei doi copii ai lor.

,,Si am ajuns in Maldive… Exact motivele pentru care amanam pana acum o vacanta aici, ne-au convins, in contextul asta, sa ne hotaram sa venim. E pur si simplu minunat. Promit sa postez cat de des pot si cat de des ma lasa baietii. ❤️”, a spus Adela Popescu.

Mai mult, vedeta și-a făcut curaj și a postat poză cu burtica la vedere chiar în Maldive. Prima dată a postat o fotografie într-o rochie, iar apoi în costum de baie.

 

Adela Popescu s-a retras de la PRO TV

Adela Popescu a luat decizia pe 8 ianuarie 2021 de a se retrage de la PRO TV, fiind însărcinată cu al treilea copil.

,,Producătoarea emisiunii mi-a spus ‘cred că ești gravidă’. E lumina aia aparte. (…) Noi ne doream mult acest copil, nu la modul că urmăream ovulația, dar îl doream. E ceva ce nu pot să explic, e o dorință a noastră, ne împlinește viața de familie. Ce să vă fac mamă dacă nu aveți grijă? Cealaltă bunică a zis: asta e mamă! Bucurie mare de tot! Prietenii s-au gândit la cheltuieli și soțul a început să se gândească la o mașină mai mare. Ne-am gândit cât costă grădinițele pe lună”, a  spus Adela Popescu, în acel moment.

Astfel, în timpul sarcinii, Adela Popescu va fi înlocuită în cadrul emisiunii de Lora.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: