Redactia.ro
Home » Monden » Adela Popescu și-a uimit fanii! Cum arată în costum de baie după ce a născut a treia oară

Adela Popescu și-a uimit fanii! Cum arată în costum de baie după ce a născut a treia oară

Decizia luată de Adela Popescu! De ce nu își mai scoate bebelușul afară în această perioadă

Adela Popescu s-a fotografiat în costum de baie, după ce a născut. Actrița arată formidabil astfel și nici n-ai spune că a trecut prin trei sarcini.

Adela Popescu și-a uimit fanii! Cum arată în costum de baie după ce a născut a treia oară

Adela Popescu și întreaga sa familie au plecat într-o scurtă vacanță pe litoralul românesc. De acolo, actrița nu a ezitat să se pozeze și în costum de baie. Soțul ei, Radu Vâlcan i l-a cumpărat, iar Adela Popescu s-a declarat încântată de ceea ce soțul i-a achiziționat. Drept urmare, a ținut să le arate și fanilor, iar de remarcat este faptul că Adela nici n-ai spune că a trecut prin trei sarcini.

Ne-am făcut curaj că nu se mai putea și am pornit spre mare. Am folosit drept pretext aniversarea de o lună a lui Adrian și utilitatea dovedită a aerosolilor. De fapt, un rol important în decizie a jucat logica mea, care spune că, atât timp cât bebelușul e alăptat exclusiv, nu se poate întâmpla nimic în plus față de ce s-ar putea întâmpla și acasă, plus dorul cât casa de mare de… mare ? Soțul a zis că are logică, așa că a fost de acord. Drept mulțumire, i-am dat un vin sec pe malul mării. Pare încântat, cred că ne mai aduce”, a scris Adela Popescu pe Instagram, potrivit Cancan.

Adela Popescu și-a angajat bonă filipineză

Fosta prezentatoare ”Vorbește Lumea” și-a angajat și o bonă filipineză care să o ajute la creșterea celor trei băieți ai ei. A preferat ”o doamnă cu experiență, nu vreo tinerică”, după cum spune chiar ea.

”Avem o singură cameră liberă în casă, acolo o să stea filipineza. Trebuie să izolăm camera. Bona va avea cea mai frumoasă cameră din casă, la etajul doi. Are cameră cu vedere la lac. Mi-am dorit o doamnă cu experiență, nu vreo tinerică”, a declarat Adela Popescu, în urmă cu ceva timp.

Adela Popescu a devenit luna trecută mama a treia oară. Și-a adus pe lume cel de-al treilea fiu în familia ei: „Uraaaaa! S-a înfăptuit! Băiețelul nostru a venit pe lume să ne arate că el face mai mult ca zece fetițe. Și face! Că e minunat, a luat nota 10, are 3,620 kg și s-a născut după o agonie de aproape patru ore. Eu nu mă mai satur să îl pup, să îl miros și să îi povestesc despre năzdrăvănii de frățiori ce îl așteaptă acasă.Tati a avut și el voie să ne viziteze 20 de minute cât să ne bucurăm împreună, că și de data asta, la nașterea lui, la fel că a frățiorilor, plouă.”, a notat Adela Popescu pe Facebook.
Adela Popescu a născut al treilea copil. Primele declarații din spital: „Băiețelul nostru face mai mult ca zece fetițe”

Radu Vâlcan a avut mari emoții în ziua când soția lui a născut. „Credeți că este ușor să fii trezit la 5-6 dimineața, să fie liber prin oraș, să ai emoții de fiecare dată când se pune roșu la semafor, să nu-mi răspundă Adela la mesaje pentru că, da, tocmai năștea după un travaliu nu lung, dar extenuant. Și multe alte emoții la care nu se gândește nimeni. Pe scurt, iubire, vă ador!”, a scris prezentatorul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: