Redactia.ro
Home » Monden » Adela Popescu și Cabral prezintă Sunt celebru, scoate-mă de aici! Cei doi vor pleca în Republica Dominicană

Adela Popescu și Cabral prezintă Sunt celebru, scoate-mă de aici! Cei doi vor pleca în Republica Dominicană

GALERIE FOTO (2) Adela Popescu și Cabral prezintă Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Adela Popescu și Cabral prezintă Sunt celebru, scoate-mă de aici! Adela Popescu va prezenta show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici! alături de Cabral. Cei doi vor pleca în Republica Dominicană, iar noul sezon se anunță a fi unul spectaculos.

Adela Popescu și Cabral prezintă Sunt celebru, scoate-mă de aici! Cei doi vor pleca în Republica Dominicană

Provocare mare pentru Adela Popescu și Cabral. Cei doi vor prezenta noul sezon al emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici!. Cei doi moderatori vor pleca departe de familie, la Republica Dominicană. Vedetele care vor participa se vor lupta pentru titlul de Regele sau Regina junglei. Cabral și Adela Popescu sunt gazdele acestui sezon care se anunță a fi unul incendiar. Prezentatorul TV este nerăbdătoare să ia contact cu jungla și provocările pe care aceasta le are cu celebrități. “Îmi fac bagajele, trebuie să plec în Dominicană pentru Sunt celebru, scoate-mă de aici!, sezonul doi. Am vrut să le zic băieților drum bun în vacanță! Adela, spală-te pe dinți, ia-ți chiloții, că vin să te iau! (…) O să fie un proiect foarte frumos, momentan nu am aflat care sunt concurenții, dar ne pregătim mental pentru ce este mai rău”, a spus Cabral.

Adela Popescu si Cabral

Adela este extrem de emoționată și încântată. Adela Popescu s-a declarat nerăbdătoare să plece în Republica Dominicană. Timp de două luni, prezentatoarea TV, Cabral și mai multe celebrități din România vor trăi provocarea vieții în cadrul show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici! “Abia așteptam să mănânc viermi sau pește stricat”, a spus Adela, în direct.

Cabral prezintă și o emisiune la Pro tv,  „Ce spun românii”, iar acum este pregătit de o nouă aventură. „Mă bucur că sunt alături de Adela în povestea asta, am mai lucrat împreună și este genul de partener atent și pe care te poți baza, cu experiență și trecută prin multe. Emisiunea rămâne un experiment, asta a fost de la primul sezon, vedetele știu în ce se bagă și merg acolo nu ca să se îmbogățească, ci mai ales ca să-și demonstreze lor – și, desigur, și publicului – că sunt și că pot mult mai mult decât au reușit să demonstreze până atunci.”

Când începe Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Cele două vedete de la PRO TV urmează să își facă bagajele, iar zilele viitoare vor merge în jungla unde vor avea parte de o adevărată aventură. „Experiența Sunt celebru, scoate-mă de aici nu este doar pentru cei care intră în concurs, ci și pentru mine. Mă bucur că pot face asta cu Cabral, alături de care am prezentat prima emisiune LIVE din viața mea, în urmă cu… nici nu mai contează câți ani.

Îi admir pe cei care vor intra în acest reality show pentru curajul de a-și depăși propria condiție. Nu este ușor nici măcar să iei decizia asta, dar să fii acolo, în junglă, departe de tot și toate, având curajul să stai față în față cu necunoscutul.Abia aștept să văd care sunt concurenții, la ce provocări vor fi supuși și cum vor depăși fiecare zi din jungla Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, a spus Adela Popescu.

Noul sezon al emisiunii va avea o nouă abordare și vor fi introduse probe noi. Până acum, PRO TV nu a anunțat numele vedetelor care vor anunța la confortul de acasă și vor accepta provocarea de a trăi izolate, într-un mediu total diferit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: