Redactia.ro
Home » Monden » Adela Popescu șocată de ce rugăminte au avut cei doi copii ai ei. „Mami, te rog, nu mai cânta”

Adela Popescu șocată de ce rugăminte au avut cei doi copii ai ei. „Mami, te rog, nu mai cânta”

Adela Popescu a postat un nou mesaj la ceas de seară pe rețelele sociale în care s-a destăinuit urmăritorilor în privința unui aspect personal care s-a petrecut de curând. Frumoasa prezentatoare a povestit că își aduce aminte cu nostalgie de vremurile în care cânta și scotea albume alături de colegi din industria muzicală. Adela Popescu a povestit că în cazul ei, în creșterea copiilor nu a reușit nciiodată să își liniștească puiuții prin cântat, ba mai mult, spune ea că acest lucru îi agita mai rău.

Șocul cel mai mare l-a avut atunci când cei mici au rugat-o să nu mai cânte prin casă, vedeta fiind foarte dezamagită de acest lucru. Zis și făcut, mămica model s-a conformat. Mare i-a fost uimirea, când după ceva timp, mai precis în seara precedentă, Alexandru a rugat-o să îi cânte ceva. Adela Popescu a povestit că s-a făsătăcit de emoții pentru că nu se aștepta ca cei mici să o roage să le cânte. Imediat după cele petrecute, plină de emoții, Adela Popescu a pus mâna pe telefon și le-a povestit urmăritorilor ce i s-a întâmplat.

Nu stiu daca si cat stiti, dar eu cand ma gandesc la mine mica ma vizualizez cantand. Pe cal, in autobuz, la clubul copiilor, la serbari, la nunti, pe pod, in festivaluri. Viata m-a condus astfel incat sa scot si trei albume, sa cant ani buni cu Dj Project, etc. Ce vreau sa spun este ca am crescut cu ideea despre vocea-mi ca e calda si aduce liniste. Si in continuare cred asta. 🙂 In momentul in care am ramas insarcinata cu Alexandru mi se spunea foarte des „vai, ce bine de tine, copiii adora sa li se cante si sigur bebelusul tau va fi vrajit de vocea ta”. Ei, dragii mosului, trebuie sa va spun ca NICIODATA nu am reusit sa imi linistesc copiii cantandu-le. Ba chiar plangeau si mai tare. Asta bebelusi fiind. Cand au crescut si puteau sa verbalizeze a fost parca si mai rau. Cum ma auzeau fredonand timid prin casa, instant imi spuneau „mama, te rog, nu mai canta”. Ce sa va zic, greu sa nu o iau personal. 🙂 Pana in aceasta seara… Ca de obicei stateam la taclale in pat cu Alexandru pe intuneric, cand l-am auzit: „mama, imi canti si mie ceva?” Va spun sincer, m-am si fastacit, aveam si emotii, nu imi venea sa cred. Si nu doar ca i-am cantat, i-am cantat mult si m-a ascultat pana la capat, fascinat. Ce sa va mai zic, traiam un vis. Eu pe al meu si Alexandru pe al lui. Caci adormise, mititelul, probabil dupa primul cantec, de-aici si fascinatia neintrerupta pentru vocea mea de aur. :)))„,a fost mesajul publicat de Adela Popescu.

Cum au reacționat internuții

Tu eşti Adela aia de demult ; care e de toate pentru noi, am crescut cu tine, şi când am crescut nu ne-ai dezamăgit! Eşti tot Adela noastră de atunci ,şi acum eşti de atunci …şi este un lucru mare!! Eşti omul care ne arată şi ne învață că trebuie să fim noi !🤗”,”Esti o fabuloasa draga Adela!! Canti foarte bine dar mi-ar placea sa stiu daca te-ai gandit vreodata sa scrii…?? Imi place enorm sa citesc povestea ce o adaugi la postari si ador fluenta randurilor tale cat si farmecul ce il dai celor scrise. Si crede-ma ca imi place sa citesc carti bune, nu Instagram-ul. Deci, te admir si felicit pentru multele calitati 👏👏👏❤️”,”Scoate un hit, ca sunt sătulă de „artiștii” care ocupă degeaba trending ul de azi 😢”, au fost doar o mică parte dintre mesajele primite de Adela din partea urmăritorilor săi de pe instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: