Redactia.ro
Home » Monden » Adela Popescu, alertată târziu în noapte. „Mai am puțin până nasc și nu aș vrea să fac vreo nefăcută”

Adela Popescu, alertată târziu în noapte. „Mai am puțin până nasc și nu aș vrea să fac vreo nefăcută”

Adela Popescu și-a alertat fanii de pe Instagram chiar în miez de noapte. Vedeta i-a întrebat, panicată fiind, pe urmăritorii ei din mediul online câteva curiozități care nu o lăsau să doarmă.

Adela Popescu a dezvăluit că nu mai are mult până la venirea pe lume a celui de-al treilea copil al familiei Popescu-Vâlcan și că este puțin stresată de situația actuală din spitale. Frumoasa prezentatoare voia să știe dacă există mămică care au născut în ultimele zile care îi pot oferi răspunsuri legate de procesul de naștere în perioada pandemiei. Ea voia să știe dacă va putea sta cu bebelușul ei chiar după naștere și dacă îi este necesar vreun test.

Salutare si scuze pentru ora tarzie! 🙂 Ce voiam eu sa va intreb… Exista aici mamici ce au nascut zilele astea? Care mai este protocolul in caz de test pozitiv Covid la internarea pentru nastere? Acum un timp erai mutat la maternitatea Bucur si nu aveai voie sa vezi copilul o vreme. Probabil nasteai cu medicul de garda. Cum mai este acum, stiti? Nu de alta, dar mai am putin pana nasc si nu as vrea sa fac vreo nefacuta pe final. Pe scurt, ma inchid in casa iar…sau nu? 🙂 Maine dimineata o sa sun si medicul meu, dar mi-a venit acum, inainte de culcare, ingrijorarea asta 🙂„, a fost mesajul Adelei Popescu.

Adela Popescu a primit sute de răspunsuri

Proaspetele mămici care o urmăresc pe Adela Popescu i-au răspuns într-un suflet la postarea de pe Instagram și au pus-o la curent cu toată situația actuală din spitale.

Bunã seara, Adela! 🤗 Îți înțeleg perfect temerile și întrebãrile la ceas de searã, întrucât peste câteva zile urmeazã sã nasc, tot cu doamna doctor Anca S. ❤ (și tot a treia naștere în cei 5 ani 🙏🏻☺ ) Primul test a ieșit negativ, acum mã rog sã fie totul bine pânã la final – testul se repetã mai des în ultimile zile, teoretic cu 48h înainte de internare ultimul. Vã va liniști mult doamna doctor Anca, s-a mai schimbat protocolul. Toate gândurile bune, sarcinã ușoarã în continuare și multã, multã, multã sãnãtate și bucurie! „,”Conform ultimului ordin iesit de la minister daca mama este testata pozitiv cu covid nu trebuie despartita de copil, poate alapta dar cu masca. Probabil daca maternitatea/spitalul privat nu are sectie de covid, se face transfer la cea mai apropiata unitate competenta. Si eu urmeaza sa nasc in Iulie si ma gandesc la acest aspect! Nastere usoara! 🤗”,”Hm…. te inteleg. Imi pare rau ca traiesti aceast ingrijorare. Am nascut anul trecut in august. Adormeam si ma trezeam cu acest gand. Stiu ca e ceva ciudat si stresant si nou in acelasi timp. Bine ar fi sa te izolezi cat mai mult- e cel mai bun sfat pe care ti-l pot da. Depinde foarte mult si de spital si de personal…„, au fost doar o mică parte dintre mesajele primite din partea internauților.

Adela Popescu le-a mulțumit urmăritoarelor ei pentru răspunsurile rapide.

Multumeeesc!!! Nastere usoara si tie ❤️Asta sper. Doar ca si eu, la fel ca toata lumea, m-am cam relaxat si ma gandesc ca e cazul, acum pe final, sa nu prea mai ies. Ca ar fi pacat.„, a fost răspunsul Adelei Popescu.

Etichete: