Redactia.ro
Home » Monden » Adela Popescu și Radu Vâlcan, decizie importantă chiar înainte de nașterea celui de-al treilea copil. „Radu a considerat necesar”

Adela Popescu și Radu Vâlcan, decizie importantă chiar înainte de nașterea celui de-al treilea copil. „Radu a considerat necesar”

Așa cum ne-a obișnuit mereu, Adela Popescu este una dintre cele mai sicnere. trasparente și apropiate de public, vedete din România. Astăzi, frumoasa prezentatoare le-a povestit internauților despre „trocul” pe care l-a făcut cu Radu Vâlcan pentru ca amandoi să iasă în caștig prin prisma unei ahciziții. Adela Popescu le-a povestit fanilor că Radu Vâlcan a cumpărat o dubiță și că ar fi mașina visurilor lui. Adela a fost de acord cu această nouă achiziție cu o singură condiție, aceea de a-i pune o băncuță în fața casei.

Bancuta si masina… Inca de cand l-am nascut pe Alexandru, Radu a considerat necesar sa investim intr-o masina mare. Siguranta, spatiu, etc.
Doar ca, cea pe care si-o dorea el, era un fel de…duba. Desigur, nici nu am avut rabdare sa imi explice de ce si cum, ce motorizare, ce model.
Raspunsul meu a fost simplu: masina asta e buna, poate, cand ai TREI copii. Atat. Cea pe care o avem acum e perfecta. A trecut timpul, ma rog, nu prea mult, si l-am nascut si pe Andrei.
– Vezi, iubita, ce chircita stai in spate. Daca mai vine si mamaie cu noi, chiar nu ne descurcam cu masina asta. „Masina asta” fiind un SUV chiar foarte spatios.
– Nu vrei sa luam Van-ul ala frumos, sapte locuri, confort, masuta, chestii.
– Scumpe, masina aia e buna, poate, cand ai TREI copii, altfel… exclus!
Vedeti voi, dupa ce am ramas insarcinata cu ai TREILEA copil am cumparat masina visurilor lui Radu inainte de morfologia de trimestrul doi.
Am fost de acord, cu conditia sa punem o bancuta in fata casei, bancuta care, lui, i se parea COMPLET inutila. Troc se cheamă, că să știți. 🙂
Se ridica, acum, intrebarea: pe al TREILEA si l-a dorit atat de mult, doar ca sa fie sigur ca luam… duba? 🙂
Ei, bine, dragilor, raspunsul la aceasta intrebare nu il vom afla, poate, niciodata. 🙂„, a fost mesajul postat de Adela Popescu pe pagina sa dfe Instagram.

Care a fost reacția fanilor la vederea postării Adelei Popescu

„Daca o sa își doreasca si un al 4-lea copil inseamna ca a pus ochii pe un autobuz mișto! 😆”,”Să știi că noi am luat ‘duba’ chiar la 3 luni după nașterea primului copil și te asigur, iti vei da seama ce alegere bună ați făcut! Biciclete, căruț, skiuri, bagaje…încap toate fără griji 😉”,”Jur ca te inteleg, si al meu face fix la fel, acelasi discurs cu acelasi van (cred) si exact asta am zis si eu, este duba 😂👏”, au fost doar mică parte dintre reacțiile internauților.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: