Redactia.ro
Home » Monden » Adela Popescu, surprinsă într-o ipostază neașteptată. Imaginea a fost postată pe Internet

Adela Popescu, surprinsă într-o ipostază neașteptată. Imaginea a fost postată pe Internet

GALERIE FOTO (5) Adela Popescu, surprinsă într-o ipostază neașteptată.

Adela Popescu, surprinsă într-o ipostază neașteptată. Este una dintre cele mai apreciate prezentatoarea TV, dar totodată este o mamă devotată. Adela Popescu reușește să își facă timp pentru cei trei copii ai săi, mai ales că acasă are un băiețel de numai câteva luni. Recent, vedeta a fost surprinsă într-o ipostază inedită.

Adela Popescu, surprinsă într-o ipostază neașteptată. Imaginea a fost postată pe Internet

Adela Popescu, surprinsă într-o ipostază neașteptată. Deși este zilnic în fața telespectatorilor, Adela Popescu reușește să petreacă timp prețios alături de cei trei copii ai săi. Vedeta TV a demonstrat că este o mămică devotată și implicată în creșterea băieților săi. Adela Popescu formează un cuplu cu Radu Vâlcan, iar din rodul iubirii lor au rezultat trei copii, Alexandru, Andrei și Adrian, care a venit pe lume în urmă cu câteva luni. Deși are un job cu normă întreagă, blondina este înainte de toate mămică, iar atunci când nu este prezentă în emisiunea de la PRO TV, Adela stă acasă cu copiii săi.

Recent, artista a postat pe rețelele de socializare o imagine neașteptată, care a stârnit hohote de râs în mediul online. Adela le-a spus internauților care este locul din casă unde poartă cele mai serioase discuții cu băieții săi. Vedeta s-a pozat nemachiată, îmbrăcată în hainele de casă, cu o pelerină neagră de magician și un joben pe cap. „O discutie pe wc intre „diva din Susani” si fiul ei. Voi unde si cand purtati cele mai serioase discutii cu copiii vostri?”, a scris vedeta la descriere.

Adela Popescu, imagine de senzatie

Adela Popescu a rămas singură cu cei trei copii

Radu Vâlcan a plecat din țară pentru a filma o nouă emisiune, iar Adela Popescu a rămas singură cu cei trei copii,. Cu toate astea, vedeta are un ajutor de nădejde, o bonă care o ajută cu menajul în casă. „Nu a fost angajată să fie bonă, ci să ne ajute la menaj, pentru că reprezenta o foarte mare problemă și responsabilitate. Copiii sunt mici, fac dezastru permanent, cer de mâncare și se răzgândesc, așa că nu mai puteam face față. Dacă înainte, când aveam unul sau doi copii, ne ajutau bunicii, acum nu mai pot… Ne-au depășit numeric! Ea stă în casă, locuiește la noi, am avut fler și sper ca lucrurile să rămână ca și până acum. Este un om pe care l-am asimilat bine, din prima.”, declara Adela Popescu în urmă cu câteva luni, pentru Viva.ro.

Andrei și Alexandru, băieți mai mari ai vedetei au tot timpul chef de joacă, iar în casa Adelei și a lui Radu Vâlcan este mereu agitație și gălăgie. Cât despre Adrian, mezinul familiei, acesta necesită o atenție specială, pentru că are doar câteva luni. Artista a vorbit despre viața cu trei copii .„Cu mare greutate am ieșit din casă, acolo unde se țipă și se urlă. De fapt, am plecat foarte fericită că am scăpat. Glumesc. Nu glumesc. O las așa, în coadă de pește, să spuneți și că sunt o mamă rea, dar că de fapt sunt amuzantă, vedeți voi, vă împărțiți cum vreți”, a spus Adela Popescu pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: