Redactia.ro
Home » Monden » Ce spune Radu Vâlcan despre plecarea de la Antena 1! ”E situația asta pandemică și totul e relativ”

Ce spune Radu Vâlcan despre plecarea de la Antena 1! ”E situația asta pandemică și totul e relativ”

Ce spune Radu Vâlcan despre plecarea de la Antena 1! ”E situația asta pandemică și totul e relativ”

Ce spune Radu Vâlcan despre plecarea de la Antena 1! Prezentatorul a vorbit despre speculațiile care au apărut în legătură cu încheierea colaborării cu postul de televiziune. 

Ce spune Radu Vâlcan despre plecarea de la Antena 1! ”E situația asta pandemică și totul e relativ”

În ultima vreme au tot existat zvonuri referitoare la faptul că Radu Vâlcan ar fi încheiat colaborarea cu Antena 1. Sătul de speculații, prezentatorul TV a decos să dea cărțile pe față. Acesta a participat la show-ul de la PRO TV, „Masked Singer România”, unde s-a ascuns sub masca Șarpelui.

După participare, acesta a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, dar și a celei prezentate de soția sa. După aparițiile dese la postul concurent, fanii s-au întrebat dacă nu cumva Radu Vâlcan a început o nouă colaborare cu trustul PRO TV. Sătul de speculații, soțul Adelei Popescu a spus adevărul gol-goluț mărturisind totodată faptul că s-a creat o confuzie. Radu Vâlcan a avut aprobarea șefilor de la Antena 1 pentru a avea apariții televizate la postul concurent.

”Nu este nimic adevărat, 100%, voi rămâne în Antena 1. Discuțiile despre plecarea mea au venit ca a fost o confuzie cumva, pentru că am fost la emisiune, la Măruță. Acolo am ajuns după negocieri, vorbit, totul se rezolvă, dar, într-adevăr, s-a creat confuzia asta și lumea nu mai știa”, a dezvăluit Radu Vâlcan pentru Fanatik.

Ce proiecte are Radu Vâlcan pentru perioada următoare

Anul trecut, castingul pentru sezonul 6 al emisiunii  a fost oprit din cauza pandemiei de coronavirus. Se schimbase şi insula la momentul respectiv. Filmările se mutaseră din Thailanda în Republica Dominicană. Acum, însă, s-a reluat totul! Preselecțiile au început deja pentru cel mai așteptat show.

Șefii de la Antena 1 nu au vrut să divulge noua locație în care se va desfășura noul sezon, însă au menționat că este complet necunoscută pentru telespectatorii de acasă. Sezonul șase se anunță a fi unul inedit, care le va prezenta telespectatorilor noi povești de dragoste, noi ispite și situații complet neașteptate, toate acestea într-un cadru diferit.

Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii este nerăbdător să-i cunoască pe noii concurenți: ”Ne pregătim de Insula Iubirii. Nu știu când vom filma, astea sunt discuțiile, e situația asta pandemică și totul e relativ. Dar au dat cei din Antena anunțul că se pregătește un nou sezon, oamenii lucrează deja”, a mai spus Radu Vâlcan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: