Redactia.ro
Home » Monden » Ce mesaj a transmis Radu Vâlcan după nașterea celui de-al treilea fiu: „Credeți că este ușor…”

Ce mesaj a transmis Radu Vâlcan după nașterea celui de-al treilea fiu: „Credeți că este ușor…”

GALERIE FOTO (5) Ce mesaj a transmis Radu Vâlcan după nașterea celui de-al treilea fiu

Ce mesaj a transmis Radu Vâlcan după nașterea celui de-al treilea fiu. Adela Popescu a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, iar Radu Vâlcan este în culmea fericirii. După ce soția sa a năacut, fostul actor a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Ce mesaj a transmis Radu Vâlcan după nașterea celui de-al treilea fiu: „Credeți că este ușor…”

Ce mesaj a transmis Radu Vâlcan după nașterea celui de-al treilea fiu. În cursul zilei de duminică, Adela Popescu l-a adus pe lume pe cel de-al treilea copil al său, un băiețel perfect sănătos. Atât ea cât și prezentatorul tv sunt fericiți și au postat fiecare câte o poză cu marele eveniment. De asemenea, actorul a postat și un mesaj emoționant la scurt timp după ce Adela a născut. „Credeți că este ușor să fii trezit la 5-6 dimineața, să fie liber prin oraș, să ai emoții de fiecare dată când se pune roșu la semafor, să nu-mi răspundă Adela la mesaje pentru că, da, tocmai năștea după un travaliu nu lung, dar extenuant. Și multe alte emoții la care nu se gândește nimeni. Pe scurt, iubire, vă ador! ♥️♥️„, a scris actorul.

În vârstă de 34 de ani, Adela Popescu a adus pe lume trei băieți, pe Alexandru, Andrei și pe mezinul familiei. „S-a înfăptuit! Băieţelul nostru a venit pe lume să ne arate că el face mai mult ca zece fetiţe. :))) Şi face! Că e minunat, a luat nota 10, are 3620 şi s-a născut după o agonie de aproape patru ore. Eu nu mă mai satur să îl pup, să îl miros şi să îi povestesc despre năzdravănii de frăţiori ce îl aşteaptă acasă. Tati a avut şi el voie să ne viziteze 20 de minute cât să ne bucurăm âmpreună, că şi de data asta, la naşterea lui, la fel ca a frăţiorilor, plouă” a scris vedeta pe pagina sa de Instagram.

Mesajul postat de Radu Valcan dupa ce Adela a nascut

Cum s-au cunoscut Radu Vâlcan și Adela Popescu

Sunt împreună de mai bine de 11 ani, iar acum se bucură de venirea pe lume a celui de-al treilea copil al lor. Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului „Iubire si onoare”.

Actorul s-a îndrăgostit lulea de Adela și a făcut tot ce i-a stat în puteri pentru a o cuceri. Primul sărut a avut loc pe holurile studiourilor din Buftea, acesta fiind momentul în care cei doi au decis să se cupleze. „Am repetat și am filmat foarte mult împreună până să-mi dau seama că Adela îmi provoacă insomnii, că nu mă pot odihni gândindu-mă la ea, că mă face să uit de oboseală, că mă revigorez în preajma ei.La un moment dat, mi-am dat seama că sunt îndrăgostit, pur și simplu. Aș putea să zic că a fost cea mai pură, inocentă, plină de profunzime perioadă din viața mea.Eram doar noi doi, o mâncam din priviri, înnebuneam când apărea, mă fâstâceam când o vedeam și mă încurcam în replici când ne uitam unul la celălalt? Da, ai dreptate, așa a fost!”, a dezvăluit Radu Vâlcan.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: