Redactia.ro
Home » Monden » Adela Popescu, ultima vizita la medic înainte de naștere. “Când vine?” Vedeta a răspuns la întrebare

Adela Popescu, ultima vizita la medic înainte de naștere. “Când vine?” Vedeta a răspuns la întrebare

Adela Popescu va deveni mămică pentru a treia oară în curând. Astăzi a mers alături de Radu Vâlcan la ultima vizită la medic pentru a afla când va veni bebelușul pe lume. Radu Vâlcan este plin de emoții și nerăbdător.

Când va naște Adela Popescu

Adela Popescu a publicat o serie de instastory-uri în care a apărut în mașină alături de Radu Vâlcan. Ea a precizat că se află în drum spre medicul ei pentru ultimul control înainte de a naște. Vedeta l-a întrebat pe soțul ei dacă este emoționat și Radu nu a stat pe gânduri prea mult și a spus un mare „da”.

Adela Popescu a împărtășit cu internauții și informația pe care toată lumea o așteaptă și anume „când se va naște bebelușul”. Vedeta a publicat o fotografie în care le răspunde fanilor ei printr-un mesaj. „Când vine avionel? Când vrea el„, a fost mesajul scris de Adela Popescu.

Imediat după ce a ieșit din cabinetul medicului, Adela împreună cu Radu Vâlcan au mers să ia masa împreună în oraș. În acest timp Adela a avut grijă să își țină fanii al curent și a publicat o poză cu cei doi cu un mesaj emoționant în descriere.

Stiu, stiu ca esti emotionat si ca perioada asta e foarte incarcata. Dar eu sunt alaturi de tine si cand iti este greu, bazeaza-te pe mine. Sunt aici sa te sustin. 😡😡😡 @raduvalcan„,a fost mesajul publicat de Adela Popescu.

De ce se teme Radu Vâlcan când vine vorba de a treia naștere a Adelei Popescu

Adela Popescu a fost însoțită de Radu Vâlcan și  la penultima vizită la medic. Se pare că doctorul Adelei i-a transmis că sarcina se dezvoltă bine și că totul este în parametrii normali. Radu Vâlcan însă este cel emoționat și foarte stresat de venirea pe lume a copilului lor, deși cei doi au mai trecut deja de două ori prin această experiență.

Doamne, cat de important a fost ca in perioada asta grea sa vin fara nicio emotie la intalnirile cu Aladin/Avionel 🙂 Asta si pentru ca, din fericire, totul a decurs bine pana acum din punct de vedere medical, dar si pentru ca nu am fost nevoita sa vizitez un spital de fiecare data cand aveam stabilite controalele, ci veneam intr-un loc minunat, cu aparatura si specialisti in care am mare incredere. Si pentru ca astazi aveam programare din nou la medic, pe lista intrebarilor Radu mi-a subliniat trei:
-daca nasc in masina, in drum spre maternitate, el ce face? 😳
-pentru ca la ultima ecografie bebelusul se juca cu cordonul ombilical, exista riscul sa il rupa? 😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳
-daca ajungem in timp util, sa spunem, are voie sa stea pe hol in timpul nasterii? Mi-a fost jena sa ii adresez intrebarile astea doamnei doctor @dr_anca_sultan , m-am limitat doar la a afla daca totul este bine. 🙂
Si este. ❤️„, a fost mesajul Adelei Popescu transmis urmăritorilor de pe instagram.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: