Redactia.ro
Home » Monden » Adela Popescu vrea să nască natural. Care este motivul acestei alegeri

Adela Popescu vrea să nască natural. Care este motivul acestei alegeri

GALERIE FOTO (6) Adela Popescu vrea să nască natural.

Adela Popescu vrea să nască natural. Frumoasa prezentatoare tv va aduce pe lume cel de-al treilea copil. Soția lui Radu Vîlcan a declarat într-o emisiunea online că își dorește să nască natural, și nu printr-o operație de cezariană. Care este motivul?

Adela Popescu vrea să nască natural. Care este motivul acestei alegeri

Adela Popescu vrea să nască natural. Prezentatoarea tv se poate declara o femeie împlinită. Adela Popescu are o carieră de succes, da și o familie absolut minuntată. Vedeta este căsătorită cu actorul Radu Vîlcan, iar împreună au doi băieți, Alexandru și Andrei. Însărcinată cu cel de-al treilea copil, iar peste câteva luni va aduce pe lume încă un băiețel. Referitor la momentul nașterii, vedeta a spus că își dorește să nască natural.

Primii doi copii au venit pe lume prin naștere naturală, și la cel de-al treilea copil își dorește să se întâmple același lucru. Potrivit acesteia, durerile sunt chiar în momentul în care bebelușul vine pe lume, dar la nașterea prin cezariană durerile sunt după operație, chiar dacă mama nu simte venirea pe al copilului. „La Alexandru au fost 10 ore de travaliu. La Andrei 5, dar a fost mult mai dureros pentru că nu au avut timp să-mi facă epiduralul și practic am născut pe viu, pe viu, la rece, la rece, adică durerile alea pe care le simțeau mamele noastre și bunicile noastre le-am simțit și eu. Chiar sunt crunte. Cu toate astea, îmi doresc și a treia oară aceeași experiență pentru că, de fapt, ce simte o femeie care naște natural în travaliu simte o femeie care naște prin cezariană după naștere. E doar momentul diferit. Practic, durerile sunt aceleași.”, spunea Adela Popescu.

Radu își dorește și o fetiță

Adela Popescu este însărcinată în aproape 30 de săptămâni și urmează să devină din nou mămică. Cu toate că poartă un copil în pântece, trupul vedetei tv este de invidiat. Invitată în emisiunea pe care o prezenta înainte să rămână însărcinată, Adela a dezvăluit că băiețelul ei se dezvoltă normal și a povestit o conversație amuzantă pe care a avut-o cu soțul său, Radu Vîlcan.„Mi-am dat seama totuși de ce am ajuns în situația asta de trei ori. Mi-a mărturisit soțul de dimineață că lui îi place mai corpolentă, așa. Și i-am zis: „păi nu puteai să-mi dai să mănânc?” Voia să aibă pe ce să pună mâna. Sunt însărcinată în 22 de săptămâni. Astăzi am fost la morfologie. Totul bine, micuțul e drăguț”, a declarat Adela Popescu.

Adela, despre cel de-al patrulea copil

Lora a întrebat-o pe blondină dacă Radu își dorește și o fetiță, dar Adela a încercat să închidă subiectul, semn că nu se gândește și la un al patrulea copil.„Nu, nu, nu. Gata”, a fost reacția Adelei Popescu. Fericiți de venirea pe lumea a noului membru al familiei, actrița a dezvăluit numele la care s-au gândit. „Vă prezint cele trei nume care au intrat în finală, la sugestia telespectatorilor. Primul este Achim. Doar că eu când mă gândesc mă gândesc la băiatul Antoniei, fie la cel al lui Paul Ipate. A doua variantă este Anton, doar că rimează cu beton. Și ne mai place Adrian, dar nu știu dacă va fi un copil minune„, a spus amuzata Adela.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: