Redactia.ro
Home » Știri » Adelina Pestrițu, din nou mamică? Ce a declarat frumoasa vedetă

Adelina Pestrițu, din nou mamică? Ce a declarat frumoasa vedetă

Adelina Pestrițu, unul dintre cei mai urmăriți influenceri din România, este pregătită să devină din nou mămică. După perioada dificilă prin care a trecut și vindecarea de coronavirus, vedeta își dorește cu nerăbdare să devină mamă pentru a  doua oară. Adelina și soțul ei, Virgil Șteblea, își doresc să mai apară un copil în viața lor în perioada următoare.

 

Adelina Pestrițu își dorește un al doilea copil

 

Vedeta mărturisește că, în acest moment, este împlinită din toate punctele de vedere. Atât Adelina, cât și soțul acesteia, Virgil Șteblea, își doresc de mult timp să mai apară un copil în viața lor. Cei doi au devenit părinții Zeniaidei pe data de 3 august 2018. Deși au trecut doar doi ani de la venirea pe lume a micuței Zeny, cei doi sunt pregătiți pentru un al doilea copil. Vedeta a mărturisit într-un interviu că și-au dorit acest lucru încă din perioada de izolare.

Într-un interviu acordat în perioada de izolare emisiunii ”Vorbește lumea” de la PRO TV , vedeta mărturisea că își dorește ca acest lucru să se întâmple cât mai repede. „Practic, noi am intrat patru în izolare, te rog să o iei în calcul și pe Nobby cățelușa și ne dorim să ieșim cinci. Într-adevăr, ne dorim foarte mult acest copil. Noi lucrăm la asta. Izolarea ne-a pus la dispoziție acest timp după care noi tânjeam”, a declarat Adelina la începutul perioadei de izolare.

Adelina a postat pe pagina de Instagram o fotografie în care își ține în brațe nepoțica, Elizabeth. Vedeta își dorește să fie din nou în ipostaza de proaspătă mămică. „Și uite așa mă faci să mă grăbesc cu un frățior pentru Zeny. Să ne trăiești mulți ani fericită și împlinită, Elisabeth”, a adăugat Adelina în descrierea fotografiei de pe Instagram.

În urmă cu câteva săptămâni, Adelina Pestrițu a trecut prin momente grele. Vedeta a aflat că a fost infectată cu noul coronavirus. Vestea a fost anunțat chiar de aceasta pe pagina personală de Instagram printr-un story. Ulterior, aceasta și-a anunțat și internarea în spital, precum și care au fost simptomele care au determinat-o să se testeze de noul coronavirus.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: