Redactia.ro
Home » Monden » Adevărul despre averea lui Gabi Bădălău! Câți bani câștigă lunar iubitul Biancăi Drăgușanu

Adevărul despre averea lui Gabi Bădălău! Câți bani câștigă lunar iubitul Biancăi Drăgușanu

Și-a plimbat fosta iubită, pe Bianca Drăgușanu, prin vacanțe de lux, iar toți se întreb de unde are Gabi Bădălău atâți bani? Care este, de fapt, adevărul despre averea fostului soț al Claudiei Pătrășcanu.

Gabi Bădălău a revenit în prim plan, odată ce a cucerit-o pe Bianca Drăgușanu. A revenit în actualitate și divorțul de Claudia Pătrășcanu, care capătă proporții fantastice, odată ce sunt lansate noi acuzații. Însă toată lumea se întreabă de unde are bani Gabi Bădălău?

Adevărul despre averea lui Gabi Bădălău

Gabi Bădălău a dus-o pe Bianca Drăgușanu, așa cum obișnuiește cu orice nouă cucerire, în vacanțe de lux, începând cu cea din Maldive.

Așa se face că fanii Biancăi și-au pus întrebarea cu ce se ocupă Gabi Bădălău pentru a-și permite un stil de viață excentric?

Deși poate fi surprinzător, se pare că fostul soț al Claudiei Pătrășcanu trăiește de pe urma averii făcute de tatăl său. Cunoscut drept baron PSD, Niculae Bădălău este cel care îi oferă ajutorul financiar fiului său. Cu alte cuvinte, am putea spune că Gabi Bădălău face parte din categoria acelor copii întreținuți de părinți.

Familia Bădălău are o avere impresionantă. Ultima declarație de avere a lui Niculae Bădălău arată că politicianul și soția sa, Rodica, au împreună o casă de locuit de 863 mp în Bolintin Vale și una de vacanță, de 441 mp, în Ogrezeni, Giurgiu. Totodată, Bădălău Senior este proprietarul mai multor terenuri, dar are și o motocicletă Yamaha, precum și bijuterii din aur alb și galben, dar și diamante în valore de 25.000 de euro. De pe declarația de avere nu lipsesc nici tablourile, care au o valoare de 12.000 de euro.

Gabi Bădălău s-a împăcat cu Bianca Drăgușanu?

Chiar dacă blondina a anunțat acum ceva timp că s-a despărțit de Gabi Bădălău, se pare că Bianca și tânărul Bădălău încă păstrează legătura. Întrebată într-un interviu care este statutul său amoros, Bianca Drăgușanu nu a vrut să comenteze acest lucru, declarând că nu datorează nimănui nicio explicație în acest sens.

„Datorez explicații cuiva? Când mă vezi la Starea Civilă, apoi o să-ți explic de ce am ajuns acolo. Până atunci nu am ce să-i explic nimănui. (…) Oficial nu există nimeni în viața mea, neoficial nu știu, nu mă întreba că nu vreau să vă spun”, a declarat Bianca Drăgușanu, a declarat la emisiunea Xtra Night Show a lui Dan Capatos.

Așadar, relația dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu rămâne, pentru moment, sub semnul întrebării.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: