Redactia.ro
Home » Monden » Adevărul despre despărțirea dintre Dinu Maxer și Nicoleta Luciu. Cei doi și-au spus adio demult, după 8 ani de iubire

Adevărul despre despărțirea dintre Dinu Maxer și Nicoleta Luciu. Cei doi și-au spus adio demult, după 8 ani de iubire

Dinu și Deea Maxer au anunțat despărțirea după 18 ani de relație, lucru ce a șocat o țară întreagă. Nu toată lumea știe, însă, că artistul s-a iubit și cu celebra Nicoleta Luciu înainte să fie cu Andreea. Timp de opt ani au fost împreună, dar adevărul despre despărțire nu îl știu prea mulți.

Dinu Maxer și Nicoleta Luciu, un cuplu-model

Nicoleta Luciu și Dinu Maxer au format unul dintre cele mai iubite cupluri în urmă cu mai bine de 18 ani. Cei doi se iubeau pe vremea când Nicoleta era foarte tânără și aspira la celebritate, de care s-a bucurat apoi din plin. Au fost foarte apreciați de toată lumea, dar nu a fost să fie.

Vezi și: Ce se întâmplă cu copiii cuplului Dinu și Deea Maxer. Cine a decis să divorțeze și cine a plecat primul din casă

Toti cei care îi iubeau se așteptau ca cei doi să se căsătorească, pentru că păreau foarte apropiați. Se înțelegeau bine și niciodată nu au lăsat impresia că lucrurile nu funcționează în relația lor, dar au ajuns la final de drum după opt ani.

Nu s-au despărțit cu certuri și scandaluri, așa cum nu i s-a întâmplat lui Dinu nici acum, cu Deea. A demonstrat că este un bărbat bun, care a respectat femeile din viața lui și nu a încercat să le denigreze în vreun fel.

De ce s-au despărțit, de fapt, Dinu și Nicoleta

Niciodată nu s-a aflat adevărul despre sfârșitul relației celor doi, pentru că niciodată nu au vorbit despre acest aspect. Multă vreme s-a speculat că Dinu Maxer și Nicoleta Luciu s-au despărțit fie pentru că el era gelos, fie pentru că Nicoleta l-ar fi înșelat, Ipoteză desființată complet de către artist între timp.

Adevărul ar fi, de fapt, altul. Chiar Deea a mărturisit că Nicoleta l-ar fi părăsit pe Maxer din cauza faptului că acesta nu își dorea copii la vremea aceea, în timp ce ea își dorea o familie numeroasă, pe care o și are în acest moment: patru copii, dintre care și Tripleți.

„Când ne-am cunoscut eu cu Dinu, el mi-a zis clar că nu-și dorește copiii și nici căsătorie! Să știi că a avut aceeași discuție și cu fosta! Fosta lui iubită s-a despărțit de el pentru asta. După ce s-a despărțit de el, ea a intrat într-o relație în care a făcut patru copii. Deci femeia își dorea copii!“, a explicat Deea.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: